Copil de dus: cadou pentru mama

pentru ceva timp acum, ori de câte ori mă gândesc la un copil de dus, mă întreb de ce nimeni nu a avut ideea de a face o listă de cadouri complet diferite. Desigur, am înțeles că scopul principal al reuniunii este de a fi cu prietenii ei și, de pauză, pentru a avea o forcinha pentru a asambla trusoul copilului. Dar după maternitate, a devenit imposibil să nu te mai gândești că mamele ar trebui să câștige mai multe mici cadouri pe ocazie. Atunci ai de gând să-mi spui: “Dar mama câștigă! Coajă de alăptare, tampoane absorbante pentru san scut, biberon…”. Ah, dar m-am gândit despre elemente, precum și mai distractiv!

Pentru că adevărul este că la scurt timp după botezul copilului, mama viitor va fi rupt de oameni (fără să vreau să descurajez pe nimeni, dar în primele luni ale copilului necesită prea mult de femeie, atât fizic, cât și psihologic). Și de această dată ar fi atât de rece, care a avut dreptul la un răsfăț! Mai mult decât atât: dacă ea a câștigat o nouă tăiere de păr, nu ar ridica un pic de timp pentru a merge la coafor? Nu că ar fi fost să-și onoreze prieten care înainte? Poate că în absența acestui stimul, ar fi nevoie de mult mai mult pentru a avea câteva ore libere și ocup un pic de ea. Care, în final, ar face foarte bine pentru stima de sine (și, prin urmare, pentru întreaga familie).

Pentru acest lucru, în post de astăzi, îți fac o propunere la gravidinhas cu noi: face o listă de ceai de diferite pentru copii! Dacă am avea un al doilea copil, uita-te doar la ce mi-ar include într-a mea:

1) Coșul de cafea în dimineața

Imaginați-vă că sunteți în primele zile cu copilul în casă. Probabil ai dormit doar o oră sau două între feed-uri alt. Alaptarea te simti foame; energia ta pentru a pregăti ceva de mâncare este unul dintre cele mai mici… Acum cred că sună clopoțelul și veți vedea intrarea casa ta un imens și coș de mic dejun delicios! Cu pâine, prăjituri și tot ce vă sunt pe moarte pentru a mânca! Esti de acord cu mine că a doua zi începe cu un alt astral?

2) Sedinte de drenaj limfatic

În postpartum, femeia este foarte umflat (care a avut un copil știe!); acesta este un mecanism de propriul corp pentru a rezerva lichid pentru producția de lapte matern. La câteva zile după nașterea copilului (timpul depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de livrare), obstetrician eliberează nou mama și deja este posibil de a efectua drenaj limfatic sesiuni. Beneficiile depășesc cu reducerea umflarea (mie personal imi place sentimentul de relaxare și mirosul de crema, care se simte la sfârșitul sesiunii!).

3) Extreme Makeover nu cabeleireiro

Cu dreptul de a reduce, perie si manichiura! Bine, poate că în prima lună nu este posibil să facă acest lucru între feed-uri alt. Dar de la cel de-al doilea, pun pariu că poate dura o oră și jumătate pentru a schimba aspectul! Uită-te în oglindă și să realizeze că femeia a preluat și cu cercurile intunecate de sub ochi profundă a dat cale de a un alt, mult mai frumos, nu are preț!

4) Jantarzinho cu soț

nu știu, veți găsi că nu este posibil să ieși la cină. Copilul se va simti lipsa lor, pe care va trebui să se întoarcă în grabă. Tu nu va suporta sa pierd pisoi, care este, practic, o parte a corpului. Dar da un timp în procesul de schimbare scutec-alimentare-loc de dormit este fundamentală pentru sănătatea mentală a oricărei mame. Dacă sunteți în compania iubitul meu, astfel încât, chiar mai bine! Să te duci liniștit, cere ajutorul bunicii, sora sau un prieten mai experimentat, și se lasă un stoc de lapte matern. Și apoi putem trece la următoarea prezent…

5) Uma lenjerie bonita

După luni de a folosi aceste sutiene care alapteaza îngrozitor, cu miros de lapte, meriți lenjerie nouă. Deci, de ce este că ea nu poate face parte din lista de cadouri de botez? Soțul vă mulțumește, puteți fi sigur!

Filed under: copil de dus • Pregătirea Tag-uri: copil de dus • recomandate