Ceai Binecuvântări: experiența pachet de răsfăț pe care fiecare femeie gravidă merită

Ceai ceai copil și scutece sunt două evenimente care sunt foarte bine cunoscute de catre femeile insarcinate. Dar despre Ceai de Binecuvântări, ai auzit? Mărturisesc că, până la o perioadă scurtă de timp în urmă, am făcut nu știu conceptul (dar când am aflat ce a fost, imediat am vrut să împărtășesc cu voi, pentru că ideea este de mare!). Spre deosebire de alții, această concluzie trebuie să fie neapărat organizat de prietenii și rudele femeii gravide, care vă va prezenta cu o după-amiază de răsfăț și foarte grijuliu (incanta, nu-i așa?). În general, Ceaiul de Binecuvântări se face în faza finală a sarcinii pentru a ajuta la reduce anxietatea femeie de sosirea de catelus, care se apropie. Pentru a înțelege mai multe despre cum functioneaza, stiu următoarele principalele activități care se întâmplă în această zi – și, cine știe, te-ai inspirat pentru a da un cadou pentru un prieten drag!

Imagem: 123RF

Încoronare: ca după-amiaza va fi complet dedicat pentru mama viitor, nimic nu este mai mult decât domnului pentru ea, pentru ea și face sa se simta o adevarata regina (la urma urmei, ea este deja în așteptare pentru un viitor prinț sau prințesă, nu-i așa?). Coroane de flori, naturale sau nu, sunt opțiuni delicate, care pot fi efectuate la domiciliu sau cumpărate de-a gata în magazine de accesorii. Modelele de plastic sunt mai mult o alternativă. Decorate cu pietre și sclipici sunt chiar mai special! Merită să ia în considerare personalitatea mamei (are cele mai delicate, cele mai „utilitare”, și așa mai departe…) pentru a alege piesa care se potrivesc cel mai bine cu ea.

Imagem: http://liraby.com

Amintire specială de: sa o ardezie, sau un cadru gol, astfel încât oaspeții se scrie în jos, pe tot parcursul evenimentului, mesaje pentru mama și copilul. Este, de asemenea frumos să lase la dispoziția vopsele, panglici, butoane, imagini și alte elemente, astfel încât fiecare prieten ornament și mai mult de memorie și plăcerea devine chiar un ornament pentru casa.

Sedinte de masaj: mai ales în săptămâni înainte de naștere, femeia se simte mai mult umflarea și disconfort în organism. Pentru a minimiza aceste efecte, prietenii pot face o sedinta completa de masaj la femeile gravide. Honoree trebuie să fie așezat într-un fotoliu confortabil, în timp ce un prieten accident vascular cerebral parul si masarea capului și gâtului; altul îl face moale atinge în mâini și mai este încă responsabil pentru foot spa. Pentru aceasta, o reteta simpla este de a umple un bazin cu bile si umple-l cu apă caldă, sare și petale de flori. Pentru a finaliza, cateva picaturi de ulei esential de lavanda, care are proprietăți relaxante. Lasa picioarele femeii gravide cufundat pentru câteva minute și apoi se maseaza usor cu un picior la un moment dat. Când ați terminat, trece o cremă specială și acoperi picioarele cu un ciorap de bumbac pentru o jumătate de oră, până se usucă.

Imagem: 123RF

Runda de carduri: puteți cere fiecare invitat să scrie o scrisoare, sau chiar pentru a alege un citit-gata care aș vrea să dedic pentru noua familie. Într-un moment de sărbătoare, aceste mesaje vor fi citite cu voce tare (pentru toate amigas, sau de către un purtător de cuvânt, care ai alege). Este, de asemenea, frumos pentru a înregistra acest moment, așa că mami nu uita, după naștere, urări de fiecare prieten la stadiul lor de maternitate. Oh, și, desigur, cărțile sunt pentru ei!

Pictura burta: pentru femeile care doresc, un alt sfat de mimo este Burta Pictura, de asemenea, cunoscut sub numele de „ecografie eco”, care nu este nimic mai mult decât pictura de pe burta unei femei gravide, imitând poziția copilului este acolo. Pentru a face acest lucru, utilizați vopsele lavabile pe baza de apa, care se desprinde cu ușurință în baie și nu dăunează pielii și nici nu provoacă alergii. Dar asigurați-vă că mama se va bucura de această activitate înainte de a face, deoarece acestea nu sunt toate care se bucura de acest „dezastru”!

Imagem: http://rosepopay.co.uk

în Plus față de toate aceste bunătăți, mai special la acest eveniment este de a aduce împreună mai multe femei drag în jurul mamei, cu care se poate vorbi, de schimb de experiențe și, mai ales, relaxați-vă. Principala atenție este că prietenii organiza totul doar dreptul, astfel încât femeia însărcinată se simtă în largul său și nu trebuie să vă faceți griji despre nimic. Este de asemenea esențial ca toate părțile implicate cu cele mai bune gânduri posibil, pentru că, într-adevăr, să binecuvânteze această familie nouă.

Filed under: copil de dus • Sarcina Tag-uri: ceai binecuvântări • caracteristici • sarcina • sarcina • tratează