Cercetătorul garantează că: lumea se mișcă în epoca post-antibiotice în care infectii comune poate ucide

ce se întâmplă este că, în scopul de a lupta împotriva infecției, antibioticele acționează asupra bacteriilor sensibile la aceasta, uciderea ei. Supraviețuitorii, care are mutații rezistente la droguri, transmite această imunitate pentru urmașii lor, până când vor deveni tot mai puternic remediu. Pentru a le combate aveți nevoie de un nou antibiotic, sau o nouă clasă de ei, după cum spun experții.

Conform extras publicat în Vezi Online, Caetano Antunes, cercetător la Oswaldo Cruz Foundation (Fiocruz), în Rio de Janeiro, și unul dintre cei mai mari specialiști în Brazilia în studiul de antibiotice membre că am ajuns la un punct în care nu există nici un tratament pentru bacterii la fel de rezistent. Toate medicamentele disponibile nu funcționează, dacă cineva este infectat cu unul dintre ei, va muri. „Să ne întoarcem la Evul mediu, când am fost tratarea bolilor de piele cu amputații„.

în Prezent, microbiologi au deja un motiv pentru a fi foarte preocupat. O bacterie cunoscută ca KPC (Klebsiella pneumoniae Carbapenemază) a fost modificat genetic în mediu spitalicesc și este foarte rezistent la antibiotice și, din cauza aceasta este așa-numita ‘superbugs’. După ce au suferit o mutație genetică a început să aibă rezistență la mai multe antibiotice (pentru a carbapenêmicos, mai ales). Această caracteristică poate fi direct legate cu utilizarea fără discernământ sau abuzul de antibiotice.

nu Ne rămâne decât să sperăm că progresele în cercetare din întreaga lume să se dezvolte ca o noua clasa de antibiotice capabil de a distruge bacterii super-rezistent.

Atenție: material de pe acest site sunt furnizate doar pentru scopuri educaționale, și nu ar trebui să fie utilizate pentru sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.