7 Alimente Pentru Dieta Ta, Care Au Aproape Nici Calorii

În lupta de zi cu zi pentru a menține greutatea dumneavoastră (sau pierde), este important să nu alerga ca un nebun pe banda de alergat, dar, de asemenea, să mănânce dreapta. Totul începe prin adăugarea de dreptul de alimente pentru dieta ta, care nu sunt bogate in calorii, aportul de substanțe nutritive pentru corpul tau si pentru a te multumi.

Aceste alimente enumerate mai jos, care sunt adesea numite zero calorii sau calorii negative, sunt scăzute în calorii și organismul necesită mai multă energie pentru a le consuma, care golurile într-un anumit fel. Apoi, începe adăugarea de aceste 7 alimente la mese sau gustări de azi – dar amintiți-vă să consultați întotdeauna un medic sau un nutritionist inainte de a incepe o dieta.

1. Varza

umil varza are aproximativ 25 de calorii la 100 de grame. Este, de asemenea, ușor de găsit în orice supermarket sau târg de produse naturale doar în jurul valorii de colț. Nu ai nevoie de un magazin de specialitate pentru a găsi.

varza este o leguma extrem de versatil, care poate fi amestecat intr-o salata sau mărunțită într-o supă pentru o cină rapidă. Check out aceste retete de salata de lumină, de exemplu.

2. Pepene verde

pepene verde este cea mai bună ieșire pentru o gustare sau un desert în zilele fierbinți de vară. Vestea bună este că fructul are doar 30 de calorii la 100 de grame. Nimeni nu are nevoie de un stimulent mai mare pentru a mânca o felie de pepene verde, este delicios chiar și atunci când consumate simplu și, în graba de zi cu zi. Datorită conținutului său de apă de aproape 92%, este perfect pentru a vă menține hidratat, chiar și în timpul verii.

3. Telina

Această legumă vine cu doar 16 calorii la 100 de grame, ceea ce poate face noul tău preferat ingredient pentru salate. Dar acest lucru poate fi, de asemenea, un motiv suficient pentru a adăuga telina frunze și tulpini în supe, cum ar fi retete de supa de telina lumină.

4. Tomate

acesta Este unul dintre acele ingrediente care sunt gustoase chiar și crude, chiar și pentru acest lucru suntem atât de obișnuiți să manca-le în salate. Prin urmare, acesta este un bonus care rosiile au doar 18 calorii la fiecare 100 de grame. În plus, rosiile sunt, de asemenea, surse naturale de licopen, care este un nutrient excelent pentru menținerea cancer si boli de inima departe, departe.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • 16 Alimente Bogate în Apă
  • 10 Rețete de sucuri de Detoxifiere Pepene galben Pentru pierderea in greutate
  • 10 Retete de Vitamina Pepene galben pentru pierderea in greutate
  • 8 Alimente care au Calorii Negative, Pentru a Pierde in greutate

5. Pepene galben

desigur, fratele de pepene verde ar trebui să fie prezent aici. Pepenele galben contine 34 de calorii la 100 de grame, este, de asemenea, bogat în apă și plin de vitamina C, potasiu și acid folic. Acum du-te afară și cumpere un pepene galben frumos la piață și să mănânce câteva felii sau se adaugă la suc de detoxifiere pepene galben pentru a pierde in greutate deja.

6. Castravete

data viitoare când te gândești ce să mănânci atunci când sunteți încercarea de a pierde in greutate, trebuie să ai încredere orbește în castravete. Puteți găsi oriunde, are una dintre cele mai înalte niveluri de apă în plante și doar 16 calorii la 100 grame. Puteți încerca una dintre aceste retete de salata de castraveti pe care le-a separat.

7. Papaya

Dacă papaya niciodată nu a apărut în lista lui de fructe preferat înainte, probabil că o va face acum. Acesta conține doar 37 calorii la 100 grame. Papaya este, în general, disponibile pe tot parcursul anului și este o sursă bogată de antioxidanți, vitamina B și fibre. Un motiv suficient pentru a fi o parte de lângă cafeaua de dimineață.