Cum de a alege cel mai bun motor de pe banda de alergat

Practica în mod regulat pe o banda de alergat este una dintre cele mai bune alternative pe care trebuie să piardă în greutate în mod eficient, deoarece aceasta este o formare cu o semnificativă a funcției cardiovasculare, cel mai bun mod de a arde calorii.

cu toate acestea, puțin ne servește dacă nu vom însoți această practică cu o dieta echilibrata, deși ar trebui să fie moderate, de asemenea, ar trebui să ne dea suficienta energie pentru a răspunde la antrenamentul funcțional.

Factori care influențează alegerea de o bandă de alergare

Pentru a găsi cel mai bun rutina de antrenament banda trebuie să ia în considerare următorii factori:

  • constituția fizică a persoanei care trenurile
  • starea fizică
  • capacitatea De a se sacrifica, de a instrui
  • regularitatea formare
  • tot
  • O dieta adecvata.

după ce au luat în considerare toți acești factori, pentru că te va alege și de a reuși cu puterea de mașină pentru a rula sau mers pe jos pe care le alegeți.

Dacă v-ați decis să cumpere o banda de alergat pentru a rula acasă, felicitări. Dacă barajas de a dobândi o banda de alergat, există mai multe calități și, în consecință, prețuri diferite.

Cum de a alege cel mai bun motor pentru o banda de alergat?

Dacă aveți nici o problemă cu bugetul și de a opta pentru gama Home Premium, puțin va trebui să se îngropa mediu la putere a motorului deoarece aceste casete reprezintă o adevărată mașină de sală de gimnastică acasă. Dovada de acest lucru este găsit în mare preț, caracteristici și o garanție pe viață în multe cazuri.

deși uneori această gamă de benzi de alergare nu depășește 16 km/h (si asta ar fi deja un ritm de un atlet avansat), răspunsul motorului este extrem de eficient în termeni de capacitate de capacitate greutate și de ore de funcționare.

Dacă, pe de altă parte, părți de un buget mai mic, atunci trebuie să dea putere motor importanța pe care o are, altfel tu a alerga riscul ca pe termen scurt sau pe termen mediu a opri aparatul sau pentru a afișa mesaje de eroare recurente.

Importanța motor într-o bandă de alergare

Acest lucru este important, în principiu, pentru 2 motive:

  1. Dacă după un timp se va arde motorul si ai ignorat limitările tehnice a produsului, atunci când apelați serviciul tehnic va verifica în propria mașină dacă capacitățile sale au fost depasite. Dacă este așa, de garanție va pierde efectul, fiind capabil să se întâlnească cu surpriza de a avea grijă de orice cost asociat. Un pic va servi, în plus, dacă apoi du-te înapoi la același lucru pe aceeași mașină.
  2. Păstrați în minte că mașinile sunt mai simple și mai puțin puternic, care le transporta, de asemenea, un cost de producție mult mai mici. Paradoxul este că aceste modele servesc ca o cerere pentru mulți producători, dat fiind faptul că promova un produs mult mai economic pentru utilizator de a accepta fără prea multe ezitări, în același timp, că se obține un beneficiu din vânzarea proporțional mai mare.

în Plus, indiferent de greutatea dumneavoastră și de ritmul de funcționare, consideră că benzile de alergare bună începe de la un preț minim, care este de aproximativ 450-500 de euro.

de Asemenea, să păstreze în minte că benzile andadoras acasă sunt limitate la o capacitate care variază între 6 (minim) și 20 (maxim) de ore de la utilizarea săptămânală. Cu excepția celor enumerate ca home Premium, care a folosit pentru a oferi nelimitat de performanță. În caz de îndoială, profesioniștii din magazin va fi capabil pentru a confirma această valoare.

mai jos vă vom arăta cum de a găsi puterea necesară în funcție de grup:

Pentru persoanele de până la 90 kg de greutate:

în Cazul în care greutatea depășește 90 de kg, ar trebui să adăugați ½ de cai putere mai mult din oricare din cele 3 cazuri.

Informațiile furnizate de web benzi de Alergare