10 Beneficii de filare, care va lasa fara cuvinte

beneficiile de filare pentru sănătate sunt numeroase. De a crește capacitatea plămânilor de a remodela silueta. Dar, în plus, acesta este unul dintre exercitiile de mai multe endorfine ajutându-vă pentru a produce. Deja de care singur este în valoare de ea.

am peste 5 ani de practica filare și cred că aș putea trăi fără el. Acesta este unul dintre sporturile activități care mai de ardere de grăsime și că cea mai bună performanță are loc la nivel cardiovascular.

corpul Meu s-a transformat datorită filare, dar am ajuns, de asemenea, multe alte beneficii de sănătate vrei să știi care? Tu ce poveste.

Beneficios del filare

filare este o mașină de ardere de calorii

Și, prin urmare, pierde in greutate. Nimic nu mai începe cu clase de spinning am început să piardă în greutate. În momentul în care a început pentru a defini muschii picioarelor mele, am fost complet dependent. Daca ai rula chiar m-a multumit foarte mult. O clasa poate arde o medie de 500 de calorii, ceea ce îl face unul dintre exercitiile care te ajuta sa slabesti.

filare este un antrenament foarte plin și cu impact redus

O problemă care există cu alte exerciții cardio, cum ar fi rularea sau banda de alergat, bicicleta eliptică, aerobic sau pași este că toate acestea sunt “high impact”. Acest lucru înseamnă că, în practică este transmisă tuturor presiune la genunchi și picioarele și afectează întreaga coloană.

avantajul că trebuie să practice filare este că acest impact nu are loc. Coloana nu are de suferit și poate consolida întregul corp, fără a deteriora ligamentele, mușchii și oasele.

filare îmbunătățirea sănătății cardiovasculare

Unul dintre beneficiile de filare în comparație cu alte sporturi este că puteți alterna exercitiile aerobice cu exercitii anaerobe. Acesta din urmă ajută la îmbunătățirea rezistenta musculara.

o combinație de ambele exerciții este un excelent antrenament pentru a îmbunătăți rezistenta si cardiovasculare: intareste inima, ca și capacitatea pulmonară. Cât lucrăm mai mult, ne va învăța cum să lucreze cu respirația, care vă ajută pentru a reduce rata de inima.

filare subțiază și întărește picioarele, în același timp,

Acesta este unul dintre beneficiile de filare că cel mai mult mă motiveze. În plus, pentru a vă permite să piardă în greutate, atunci când practică acest exercițiu veți vedea cum picioarele sunt transformate. Filare folosește grupe musculare mari de la picioare, sunt motorul care se deplasează cu bicicleta.

Dacă sunteți în căutarea de a subțire în jos picioarele, vă recomand să citiți de asemenea și: Cum să piardă în greutate în picioare.

Practica spinning vă oferă energie în plus față de o doză de endorfine

ca să învețe să lucreze mai mult pe bicicleta, vei începe să descoperi punctul critic în care “te” de formare este redus. Motivul este că endorfina, un hormon pe care organismul o produce în mod natural, te ajuta cu efortul. Sa enormă de energie a fost asociat cu opiacee, în sensul că ele sunt un puternic eliberare de durere.

 

Dar acest beneficiu nu este doar cu clasa. Efectul de vitalitate și energie pentru a rezista până a doua zi.

filare vă permite de a dezvolta-te la propriul ritm,

Aceasta este diferența cu multe alte cursuri de grup în cazul în care veți vedea perfect cine e mai retardat, si care ar fi cel mai avans.
Dacă preferați pentru a pedala mai lent sau cu o rezistență mai mică, nu rămâne în afara clasei, astfel încât să puteți progresul în ritm propriu.

O clasă de spin nu este niciodată plictisitoare

Într-un Spin clasa, provocarea este în continuă schimbare. La intervale de exerciții și niveluri pe care le va verifica monitor pentru a face clasa extrem de plăcută. La aceasta se adaugă efectul de muzică.

monitoare folosesc tehnici pentru a crea o distragere mentală pozitivă și timpul zboară către.

Cu Filare, de asemenea, de a instrui muschii abdominali

în Plus față de mușchii de la picioare în timpul unui Spin clasa este, de asemenea, de lucru muschii abdominali, care permite pentru a obține o postura verticală pe bicicleta. Poate că la început nu-și dau seama abdominale munca pe care o faci, dar lucra muschii acolo, și de-a lungul timpului devine observat.

este posibil să nu vedeți rezultate imediate de lucru abdominale, dar în timp, veți simți că tot corpul tău începe să

El de filare te da fuerza mentale

Cu filare te auto-disciplina. Exercițiul este atât de intensă încât este, de asemenea, vă permite să dezvolte auto-controlul și, după sesiune să te simți o senzație plăcută de încredere. Una dintre cele plăcute momente din viața mea când am lua un duș după o tură de clasă.

filare vă permite să facă prieteni

Ca toate clasele de aerobic, spinning este un mijloc de mare pentru a întâlni alți oameni cu aceleași interese. Apropierea de colegi în clasele vă permite de a construi relații cu ușurință.

ai Nevoie de mai multe motive pentru a începe practicarea?