Uimitor Beneficiile de înot

beneficiile de înot sunt atât de multe, care este considerat sportul rege. Este un antrenament mare, datorită căruia ne vom antrena corpul, cel care se luptă pentru a învinge rezistența apei. Este un sport complet care noi ne întărește și ne ajută să ardem calorii. Vrei să știi toate beneficiile de înot?

beneficiile de înot sunt multe, deoarece este un activitate integrantă, care implică muschii majore ale corpului și este, prin urmare, una dintre cele mai bune moduri de a consolida corpul.

acesta Este considerat că înotul este o activitate, în principal, aerobic, prin cererea de oxigen pe care o generează și de întreținere a o bate puțin accelerat. De aceea, este o activitate potrivita pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare si pulmonare.

de înot este de excelent pentru sănătatea fizică și mentală, stimuleaza coordonare și sprijină circulatia sangelui. Dar hai să ne uităm un pic mai în detaliu.

7 beneficiile de înot

1. Ajută la controlul greutății.

la fel Ca orice rutina de exercitii fizice, înot ajută la arderea caloriilor. Marele avantaj de înot peste alte sporturi este că puteți practica fără sentimentul că trebuie să fie de oboseală și uzură. Chiar dacă vă dezvolta o puternică activitate fizică.

Deși ai face un mare efort de înot, temperatura apei tinde să fie mai mică decât cea a corpului, astfel încât organismul trebuie să lucreze mai greu și se pierde mai multă energie pentru a rămâne cald.

Pentru că ai o idee, o jumătate de oră de înot bras arde aproximativ 370 de calorii.

2. Înot reduce stresul.

Psihologic, aceasta este o rutină care ajută la reducerea nivelului de stres, deoarece este un exercițiu care presupune o concentrare a minții este foarte pozitiv. În plus, se arată că crește stima de sine și a îmbunătăți starea de spirit vă mulțumim pentru eliberarea de serotonina.

3. Se tonifică mușchii

Din punct de vedere fizic, înotul este un mod eficient de tonifiere musculară. În apă pentru a depăși o rezistență mult mai mare decât cea a aerului ( în apă) și, astfel, ajută la întărirea mușchilor.

în ciuda acestui fapt este un exercițiu de impact redus ca flotabilitate experimentat în apă face câteva mișcări cu joasă tensiune musculară, de joasă presiune, de os și de joasă tensiune în comun.

4. Înot imbunatateste somnul.

ar Trebui să știi că un mediu, cum ar fi apă oferă 12 ori mai rezistenta decat aerul, astfel încât este nevoie de mult mai mult efort să înoate decât să fugă. Acest efort va produce un obosit logică, astfel încât să puteți avea un pic de somn atunci când ați terminat.

5. Îmbunătățirea stării de sănătate, cariovascular

Unul dintre principalele beneficii de înot este faptul că este un aliat puternic pentru sanatatea cardiovasculara. Vrei să știi de ce? Ei bine, pentru că ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și promovează arderea de grăsime (și, prin urmare, reducerea colesterolului).