Totul despre inot

inotul este Cel mai bun exercițiu pe care le puteți alege. Exercita toți mușchii din corpul tău și nu este supus la aceeași presiune ca atunci când faci sport de apă, astfel încât structura osoasa nu are de suferit chiar dacă se intareste.

în Afară de a fi un antrenament foarte eficient și nu agresiv, înot vă permite să vă bucurați de apă, viteza, și flotabilitate, toate factori importanți să se bucure de sport.

Dacă nu ați practicat exercitii de ceva timp, și consultări cu un medic. Acest lucru va recomand fără nici o îndoială că practică înot, veți vedea.

am să Vă dau câteva sfaturi care te vor aduce la înot și va duce la dorința de a practica.

Sfaturi pentru înot

l transforme într-un obicei, o rutină

Încerca să-și rezerve timp în fiecare săptămână pentru a merge la piscină, înainte sau după locul de muncă sau la sfârșit de săptămână. Există oameni care lucrează pentru ei de a scrie un jurnal de activități efectuate în apă și realizările lor personale.

nu știu dacă controlul este necesar, dar ai nevoie pentru a obține folosit pentru a merge de cel puțin 2 ori pe săptămână, în același timp și în aceeași zi. Pentru a face acest lucru, există clase de la bonusuri lunare de înot.

un Alt sfat! măsura progresul în fața oglinzii. Observa cum corpul tau se schimba zi de zi, vă mulțumim pentru acest sport.

copii

de înot ca un sport de activitate săptămânal este o modalitate foarte bună pentru familii de a obține în mișcare și să se distreze împreună. Sunt multe lucruri care le puteți face pentru a păstra copii interesați și bucurați-vă de înot și piscină, precum fredona melodii sub apă sau coborâți capul în jos pentru a atinge solul.

înota cu un prieten

este într-Adevăr întotdeauna este un ajutor pentru a merge la înot pentru a avea pe cineva să vă însoțească pentru că vor să-practică același sport. Dacă vă decideți să mergeți cu un prieten este întotdeauna cel mai bine pentru cineva care are o capacitate similară cu a ta, chiar dacă este esențial.

Cel mai important lucru pentru a merge împreună este că aveți de gând să-l încuraja pe fiecare alte atunci când ai momente în care lenea.

În caz de înot, fizică, rezultatele pot fi văzute foarte repede, astfel încât schimbul de progresele înregistrate cu alte colegii, de asemenea, este foarte motivant.

Deveni un membru al unui club de înot

Dacă vă place să înot și vrei să te implici un pic mai mult, gândiți-vă la posibilitatea de a adera la un club de înot. Cluburile sunt o modalitate foarte bună de a face noi prieteni care împărtășesc aceleași interese ca și tine. Vrei pentru a îmbunătăți dvs. de înot, care este, de asemenea, un puternic motiv de a exercita în mod regulat.

de Cele mai multe în cluburi de înot au un plin de viață socială în afara piscinei, cu excursii și nopți. Trebuie doar pentru a găsi unul care este aproape de casa ta sau locul de muncă.

Ce am nevoie pentru a merge la înot?

din Fericire, acesta este un sport foarte dezvoltat, mai ales în zonele urbane. Există piscine private și alegerile municipale în toate raioanele.

Nu este nevoie de echipamente scumpe, destul de contrariul, dar există câteva elemente de bază:

  • în mod evident costume de baie. Care este confortabil, nu pentru a crește rezistența la apă cu pungi de apă, care sunt create.
  • Ochelari. Esențial, în scopul de a evita contactul cu clor. Va trebui să încercați de mai multe înainte de a vă găsi a ta deoarece acestea trebuie să fie confortabil și să nu permită pătrunderea apei.
  • Hat. Pânză, sau silicon, care va avea un gust. Ceea ce este important este că se potrivește bine.
  • flip Flops. Pentru a evita un posibil contact de ciuperci din spații foarte umede.
  • am recomanda ca echipa ta include un crema hidratantă pentru că, după duș, deoarece clorul usuca mult pielea.

Sfaturi generale pentru a obține a început în înot

  1. Chiar dacă știți deja de înot, cel mai bine este să vă înscrieți pentru cursuri, indiferent de varsta ai. În lecții de înot întotdeauna corect vicii și rău poziții.
  2. pentru a Alege o baie cu centrul cel mai apropiat de casa ta sau locul de muncă. Sunteți într-un mediu sigur, controlat și monitorizat.
  3. Înainte de a începe să faci de mult timp, încercați să se încălzească un pic muschii de la picioare și de arme pentru a preveni tragerea.
  4. te va lua Niciodată la apă dacă nu știți cum să înoate sau să încerce să treacă dincolo de exercitii fizice recomandate dacă sunteți doar incepand să-l practice.

Nu înota cu stomacul gol.

Dacă aveți de gând să înoate cu stomacul gol, corpul tau nu va avea energie să înoate, așa că niciodată nu ar trebui să facă.

ideal este să mănânci o masă principală aproximativ 3-4 ore înainte de sesiune de înot și o mică gustare 1-2 ore înainte.

alimente care majoritatea sunt de acord sunt cereale, fructe, legume, proteine slabe si grasimi sanatoase.