CrossFit: Exerciții pentru a pierde în greutate și de a lua mai puternic

CrossFit este un mare exercițiu de antrenament pentru pierderea în greutate, deoarece puteți obține la arderea unui 15 calorii pe minut.

atunci Când vorbim despre crossfit vorbim despre un program cu un antrenament intens, care include time trial provocări complet cu genuflexiuni, push-up-uri, inele, gimnastica, alergare intensă și greutate de ridicare.

Acest training a fost folosit pentru a consolida sportivi, forțe militare, de poliție și de pompieri. Este, prin urmare, un training intensiv de exercitii fizice.

prin urmare, nu este recomandat CrossFit nu este recomandat pentru persoanele care nu sunt utilizate la rutine de fitness, ca de cerințele fizice care cererea este foarte mare. Adepții săi susțin că ajută să piardă în greutate și de a stiliza figura într-un timp foarte scurt.

s-a Născut în SUA, în 2001, dar s-a extins rapid pentru săli de sport din Europa, datorită lor de beneficii rapide. Acesta a fost creat de către un mare gimnast și antrenor: Greg Glassman, creatorul de CrossFit în Statele unite.

Objetivos del CrossFit

muschii sunt instruiți împreună, nu în mod izolat, își propune să toate abilitățile fizice, pentru a face acest lucru a crea rutine de a face:

 • Exercitii cardiovasculare
 • Exerciții musculare rezistența să fie consolidate
 • Exerciții pentru a dezvolta agilitatea si precizia.
 • Exerciții de flexibilitate și rezistență
 • Exerciții pentru putere și echilibru.
 • Exerciții pentru a construi rezistenta cardio-respiratorie
 • Exerciții care dezvoltă coordonarea și echilibrul

Accesorios del CrossFit:

În termeni de accesorii care sunt utilizate în crossfit sunt mingi medicinale, saci cu nisip, și kettlebells, printre altele. Puteți vedea exerciții pe care le face în crossfit și accesorii care sunt utilizate în acest videoclip spectaculos:

Diferențe de Crossfit cu alte cursuri de formare:

 • Toate sunt antrenamente de intensitate mare și de scurtă durată.
 • Toate exercițiile au un rol.
 • Toate cursurile au o componentă a individului de auto-îmbunătățire.
 • programare de exerciții este în continuă schimbare, nu te uita pentru specializare.

Beneficii de Crossfit pentru sănătate

Unul dintre cele mai mari beneficii de Crossfit este că te ajută să-ți depășești limitele. În foarte frecvente in randul sportivilor, care ajunge apelul “platou”. Atunci când ne aflăm în platoul de un antrenament muschii sunt confortabile, ei sunt obișnuiți să un efort “plat” (chiar dacă este mare), și nu se dezvolta la fel.

Cu crossfit acest lucru nu se întâmplă. Antrenamentele sunt concepute pentru a dezvolta agilitatea și puterea dincolo de propriile limite . Pentru a fi capabil de a genera energie te face sa te simti incredibil de bine: acesta vă oferă securitate, care arata si se simt mai bine.

Crossfit este un mare add-on-uri pentru corredorres

Unele sporturi, cum ar fi de rulare, se bazează pe o mișcare repetitivă, care implică mai ales picioarele, (cu bicicleta merge ceva de genul asta).

atunci Când acest lucru se întâmplă nu poate să apară un dezechilibru în restul corpului. Este comună pentru a vedea alergători cu nici masa musculara in brate, de exemplu. Acest lucru poate, de asemenea, duce la leziuni.

În funcționare și filare este ușor pentru a ajunge la platouri de formare, muschii vor fi obișnuiți să cerințelor impuse de ei. Pentru a rupe platou, crossfit vă ajută să vă antrenați și vă permite pentru a rula mai repede și pentru mai mult timp. În plus față de faptul că veți obține pentru a avea restul de grupe musculare în formă de a menține nivelul de fitness.

Un Avertisment cu privire la acest training!

trebuie să te avertizez cu privire la riscul că acest sport poate însemna pentru sanatatea ta. Am citit recent pe ABC News un raport de Vanessa Weber, care a spus că Crossfit este unul dintre cele mai extreme antrenamente care există.

În raport vorbit cu Eric Robertson, profesor asistent de terapie fizică la Universitatea din Regis în Denver, și a menționat că Crossfit poate produce rabdomioliză ( care este defalcarea de fibre musculare care rezultă în eliberarea de mioglobina in sange). Mioglobina este toxic pentru rinichi și de multe ori provoacă leziuni renale.

rabdomioliză nu este unic pentru Crossfit, se întâmplă, de asemenea, în jucători de fotbal profesionist, de oameni care conduc la triatlon, alergatori de maraton, și, în general, în toate sporturile care necesită un extreme de efort și a continuat.

Dr. Richard Besser, director și editor de sănătate medicală de ABC News, scrie cazuri de rabdomioliză, care l-a descris ca ” moartea celulelor musculare apar după ce ați cerut muschii un efort imens. Pentru a evita acest lucru este recomandat pentru a rămâne hidratat înainte și în timpul efortului, luând pauze și să-ți asculți corpul.