Fitness facial pentru ochi

sala de fitness facial pentru ochi este esențial să se mențină o expresie tineri și pentru a întârzia debutul de apeluri “cioara picioarele lui”. În acest articol vă va învăța cum să mențină look, fara riduri.

Înainte de a începe de fitness facial pentru ochi, se extinde fără probleme cu o crema hranitoare, dacă o faci pe timp de noapte, sau un ulei facial.

de Fitness facial pentru ochi și zona înconjurătoare

1. Stai într-un mod relaxat. Închide-ți ochii. În timp ce vă păstrați ochii închiși, muta globul ocular în sus și în jos. Contul de până la 10. Relaxați-vă. Repetati exercitiul de zece ori.

în Afară de a fi un antrenament mare pentru cioara picioarele lui, și relaxează atât de mult de-a face. Încercați să-l.

2. Apăsați ușor cu 2 degete pe tâmple, în timp ce deschiderea și închiderea ochilor rapid. Repeta de 10 ori.

3. Un alt exercițiu foarte bun și eficient este să plasați degetele index la sfârșitul fiecărei sprâncene, cu degetele mari pe partea exterioară a pometi. Deschide cu ochi de mult și întins pielea înapoi. În același timp, să ia o respirație profundă și eliberați aerul lent, încercând pentru a închide ochii.

de Fitness facial pentru sprancene

1. Acest exercițiu tonifică sprancene, evită căderea pleoapei superioare și tonuri de fata. Plasați degetele index pe sprâncenele tale și sprijină degetele sub ureche. Apăsarea spre interior în timp ce vă ridicați sprâncenele, încercând să încetinească mișcarea sprâncenelor. Repeta acest lucru de 10 ori. Efectuați exercițiul din nou, dar cu păstrarea sprâncene până la 5 secunde.

Puteți vedea cum să faci acest exercițiu în acest video:

Amintiți-vă că pentru o sala de fitness facial pentru ochi chiar aveți nevoie pentru a efectuați aceste exerciții în fiecare zi, repitiéndolos 2 și 3 ori. Acest tip de gimnastica faciala, stimulează circulația sângelui și permite o musculatura facială mai elastic, care este ceea ce ne dorim.

Amintiți-vă că un regim alimentar adecvat, care conține fructe și legume, contribuie, de asemenea, să-ți pielea cu un aspect mai luminos.

hidratarea este de asemenea important. Este ideal pentru a bea 2, 5 litri de apa pe zi.