Acid Linoleic: supliment arde de grăsime, trebuie să știți

acidul linoleic conjugat este un supliment de ardere de grăsime foarte popular. De aproximativ 7 ani în urmă a fost foarte mult la modă. Ea a avut, și are, chiar și azi, ca un supliment în diete pentru proprietatea de a arde de grăsime și a pierde in greutate.

să Vedem ce este ACL și că nu există adevăr în toate astea.

Care este acid linoleic

ACL, acid gras produs de animalele rumegătoare în flora lor intestinală. Mai ales dacă acestea au fost alimentate de pășunat.

de Asemenea, prezent, deși într-o măsură mai mică, unele uleiuri vegetale (floarea soarelui,soia, porumb).

Proprietăți de acid linoleic, ca ardere de grăsime

s-a vândut ca un supliment-a luat atâta timp cât este o dieta cu calorii reduse și destul de exercitii fizice.

motivul este că activitatea fizică stimulează transportul de grăsime în celule musculare pentru a fi oxidat.

Potrivit mărci comerciale care vând, de ardere a grasimilor acid linoleic (de asemenea, numit Tonalín) reduce tesutului adipos din organism, permițându-vă pentru a modela silueta. În plus, acesta reduce nivelul de colesterol și îmbunătățește sistemul imunitar.

de Asemenea, vândut ca antioxidant neutralizeaza radicalii liberi, prevenind îmbătrânirea prematură.

în Fața tuturor acestor beneficii un articol, eliberat de Națiune, în februarie 2010: “de Alertă pentru utilizarea de Acid linoelico Conspirator” el a spus că un studiu realizat de CSIC a sunat alarma că utilizarea acestui supliment arde de grăsime, a fost foarte nocive pentru ficat.

motivele pentru Care ai dat-o a fost ca ai avut grasimi trans ( cel groaznic de grăsime trans, care sunt prezente în produse de patiserie și junk food în general).

să Vedem acum concluziile diferite studii științifice care ne arată Jurnalul Internațional de Sport, Nutritie si Exercitii fizice Metabolis în 2012:

comentarii Extinse și două meta-analize au examinat efectul de ACL în pierderea de grăsime și pierderea în greutate și raportul oferă rezultate moderate:

  • O meta-analiza a constatat o scădere ușoară, dar semnificativă de grăsime în masă (0,05 kg / săptămână) cu 3,2 g / zi de CIA pentru 6-24 luni (Whigham, Watras și Schoeller, 2007).
  • în schimb, un al doilea meta-analiza a constatat că nu există diferențe semnificative în greutatea corporală și în scădere de grăsime (de la 3,4 g / zi de ACL pentru un an), în comparație cu un grup placebo (Larsen, Toubro, și Astrup, 2003).
  • utilizarea de acid linoleic poate avea consecințe negative. Cercetările arată că unii izomeri ACL afecta negativ lipidelor din sânge și de a crește rezistența la insulină (Raff et al, 2009;.)

există cu siguranță că veți face în continuare cercetări pentru a verifica eficacitatea acid linoleic, ca ardere de grăsime, dar bazat pe rezultatele actuale, în ciuda tuturor abdominale buna pe care o puteți vedea în anunțurile de acid linoleic , acest lucru nu este de gând să vă ajuta să piardă grăsime abdomnen sau orice alt tip de grăsime.

Concluzie: în Prezent, eficacitatea acid linoleic pentru pierderea în greutate și de ardere de grăsime este limitat și are efecte secundare la ficat și alte organe ale corpului.