Original salate: salata de quinoa cu pere

salata de quinoa cu pere este, nu doar o salata, original, de asemenea, o salata, care este plin cu sănătate și substanțe nutritive. Dacă sunteți de gândire pentru a surprinde invitatii cu o salata original, acest lucru este fără nici o îndoială cea mai bună opțiune.

salata de quinoa o salata potrivita pentru vegan, și cu un truc foarte bine: plin cu proteine. Are quinoa, care este punctată cu năut și a bucăți de nucă.

acesta Este încoronat cu o suculente si zemoase pere coapte și un sos de artar. Add, mere și pere pentru salate le îmbogățește cu minerale și vitamine, dar, în plus, face o delicatesă de lux pur arome de sezonul de toamna.

Acest frumos melanj de arome puteți obține, de asemenea, dacă în loc de pere utilizați apple, mai ușor de a găsi restul anului.

Ingrediente Salata de Quinoa cu Pere

 • 1 cana quinoa ( cel mai bine dacă organice)
 • sare de mare (mai bine decât în mod normal sare)
 • 2 bun pumni de frunze de spanac, de licitație, lavalas, și de scurgere.
 • 1 mare pere coapte, se spală, și se taie în bucăți (scoate inima)
 • -o Jumătate de cană de năut, clătit și scurs. Poate fi oală
 • 2 linguri Patrunjel tocat
 • Piper dupa gust
 • pumn de nuci
 • Pâine prăjită dupa gust

Pentru dressing vinaigrette de arțar:

 • 4 linguri de Ulei de masline
 • 3 linguri otet balsamic
 • 2 linguri sirop de arțar pur

Reteta de salata de Quinoa cu Pere

 1. Clătiți quinoa bine într-un filtru fin.
 2. Loc de quinoa intr-o oala. Se adaugă 2 căni de apă proaspătă, și un vârf de cuțit de sare de mare. Se acoperă și se fierbe pe un foc lent să se evapore toată apa și quino această licitație. (Aproximativ 20 minute).
 3. adăugați quinoa, odată fierte într-un castron mare salata.
 4. Adauga spanac, pere, naut si patrunjel tocat cu quinoa.
 5. se Amestecă oțet, turnarea-l în salată de quinoa și se amestecă ușor.
 6. se Condimentează după gust cu sare și piper.

chiar înainte de servire, se adaugă nuci prajite.

Cu aceste proporții puteți lăsa 4 farfurii mari, salata de quinoa, ca un singur fel de mancare, sau 6 portii de garnitura.

Informații nutriționale de salata-quinoa

ar Trebui să știi că aceasta salata este o pompa de proteine, minerale și vitamine. Numai quinoa, care are un procent de 10% din valoarea sa în proteine și 70% carbohidrati. Plus o grămadă de aminoacizi. Nautul, în plus față de mai multe vitamine ( vitamina C și în special grupul B) are un 20% de proteine, și multe minerale, fiind de potasiu, de calciu și de magneziu care a crescut proporția au.

spanac, la rândul lor, sunt o sursă importantă de minerale cum ar fi potasiu, magneziu și calciu, precum și vitaminele B și C. Dar Carotenoide, mai ales, are într-o mare proporție. Carotenoidele sunt pigmenți foarte activ în lupta împotriva radicalilor liberi (anti-imbatranire).

perele, mai ales vitaminele B și C, fier și minerale. De asemenea, carotenoide, deși într-o proporție mai mică decât spanacul. O mulțime de fibre și amonoácidos.

Beneficii de Quinoa

quinoa este una dintre cele mai alimente bogate in proteine există. În plus, este o proteină de înaltă calitate, ca oul, pentru că acesta conține nouă aminoacizi esențiali.

în Plus, acesta are 2 minerale sunt foarte importante: fier și magneziu. Fierul ajută la menținerea celulelor roșii din sânge și este baza pentru formarea hemoglobinei. Fierul ajută în sinteza de neurotransmitatori, reglarea temperaturii corpului și a metabolismului energetic.

Dacă doriți să se îngropa în beneficiile quinoa pentru sănătate, vă recomand să citiți: http://www.livescience.com/50400-quinoa-nutrition-facts.html

face sa Te simti ca pregătirea o salata original salata de quinoa?