Proprietăți dintre voi, cunosc beneficiile sale

proprietati va deveni unul dintre alimentele preferate de britanici și de toate orient, care au făcut “tea time” un ritual. Ia să știu de acest delicios și aromat bea. Dacă sunt încorporate în dieta de zi cu zi vă sunt garantate un minim de hidratare și un maxim de placere.

este originar din China și este preparat din frunze uscate de arbust care îi poartă numele. Există mai multe categorii comerciale categorii de ceai: verde, negru, roșu, alb, există chiar și un albastru, dar cele mai frecvent consumate sunt verde și negru.

difuzarea de ceai și cafea a fost uimitor, pentru că a fost acum 300 de ani erau necunoscute în Europa și, cu toate acestea, în prezent, sunt pe deplin încorporate în obiceiurile noastre și vamale.

Proprietati

Toate tipurile de ceaiuri au un procent ridicat de taninuri, compuși cu o importantă acțiune antioxidantă și, de asemenea, ajuta la prevenirea colesterolului.

ceaiul verde este cel care prezintă o proporție mai mare de taninuri, astfel încât este utilizat pe scară largă în diete pentru pierderea in greutate: pentru capacitatea de diuretic și ajută la eliminarea de grăsime.

Toate tipurile de ceai au o proporție mare de cofeina, (de asemenea, numit teina), astfel încât este ideal pentru a lua micul dejun precum și stimularea. ceaiul negru este cel mai mare procent prezentate de acest lucru este luat de la micul dejun. Acest lucru este, probabil, una dintre proprietățile pe care le sunt cele mai dragi.

Click to Tweet

În compoziția ei găsim, de asemenea, o cantitate mare de fluor, minerale, protector al smaltului dintilor, care funcționează împotriva formarea de cavități.

Luate cu moderatie, au o acțiune benefică pentru organism, deoarece acesta acționează stimulator. Consumul său este abuziv, dimpotrivă, produce o otravă numită teismul care provoacă constipație și pierderea în greutate.

ceai este consumat de la sine, și dulce (sau cu zahăr sau cu miere), care oferă dieta cu un aport caloric suplimentar. Noi, de obicei, de asemenea, adăuga lămâie ceai verde) sau lapte (ceai negru), care crește valoarea nutritivă.