Beneficiile Omega 3: tot ce trebuie să știți

beneficiile Omega 3 pentru sănătatea sunt multe. Atât de multe încât astăzi sunt încă cercetarea și descoperirea de noi proprietăți și aplicații. Vrei să știi de ce ar trebui să incluzi în dieta ta?

acizi grași Omega-3 sunt un tip de acizi grași polinesaturați, care este de a spune, un acid gras esential pentru anumite funcții ale corpului care organismul nostru nu poate sintetiza de la sine. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie obținute din alimente.

Până acum câțiva ani, ideea de a consuma “fat” a fost aproape interzis în diete. Cu toate acestea, acest lucru a schimbat totul in urma numeroaselor studii științifice care au fost făcute în jurul beneficii de Omega 3.

Cele mai multe studii științifice care au fost interesați de efectele și virtuțile de Omega 3 pentru sănătatea noastră au ajuns la concluzii similare: el ne protejează sistemul cardiovascular și sistemul nostru imunitar.

omega 3 ajuta pentru a menține inima sănătoasă și protejat de accidente vasculare cerebrale.

acesta este motivul pentru care este foarte important să includem în dieta noastră de alimente cu Omega 3 și/sau în defect, un supliment nutritiv care-l includă.

Omega-3 și știință,

de la 70 este cunoscută relația dintre lipsa de Omega-3 și probleme cardiovasculare, dar când a dat de fapt un pas definitiv în semn de recunoaștere a importanței sale a fost în 1982.

în acest an, oamenii de stiinta din suedia și regatul britanic a obținut premiul Nobel pentru a dovedi că deficitul de Omega 3 în dieta a fost provoacă o slăbire a sistemului imunitar, cum ar fi probleme cu agregare de trombocite și a problemelor coronariene.

echipa Asta plurinațional a arătat, în plus, o relație strânsă între consumul acestor acizi grași și echilibrul general al corpului.

studiile actuale se axează pe relația dintre Omega 3 și boli cerebrale, cum ar fi boala Alzheimer. După cum puteți vedea, nu de a investiga și de a aprofunda beneficiile sale pentru sănătate.

am Putea spune că acești acizi grași esențiali sunt puternic protectoare a corpului nostru, în plus față de mare regulatoare de multe dintre funcțiile sale de bază.

Beneficii de Omega 3

Omega-3 și boli cardiovasculare

principalul avantaj Pe care este obținută de la consumul regulat de Omega-3 este protectie a sistemului cardiovascular.

Acest lucru se întâmplă pentru că acizii Omega 3 promova o optimă circulația sângelui și pentru a preveni posibilitatea de a ne formând un cheag de sânge.

omega 3 sunt buni pentru inimă și vasele de sânge în mai multe moduri:

  • Reducerea trigliceridelor (un tip de grăsimi în sânge) dacă nivelul trigliceridelor este ridicat poate duce la mai multe probleme cardiovasculare.
  • Reduce riscul de inima bate neregulat (aritmii).
  • Încetinește acumularea de placi in artere.
  • Ajutor pentru a reduce ușor tensiunea arterială.

Omega 3 imbunatateste sistemul imunitar

Într-un al doilea timp, această protecție a sistemului nostru imunitar, promovarea prevenirii înainte de debutul bolilor autoimune.

Cum se face o favoare omega-3 sistemul imunitar?

În primul rând, este important să știți un pic despre sistemul imunitar, de asemenea, cunoscut sub numele de sistemul limfatic.

sistemul limfatic este un sistem foarte complex de organe (ganglioni limfatici) și de celule (numite limfocite). Ambele lucrează împreună pentru a detecta și distruge toate “afara” care intră în organism, practic nocive, bacterii sau virusuri.

ganglionii limfatici sunt amplasate strategic de-a lungul corpului și va servi ca un punct de control al fluidelor care transporta limfocite.

limfocitele sunt celule care patrula corpului în căutare de potențiale amenințări și pot fi clasificate ca celule T sau b celule.

Aici este în cazul în care intră în joc beneficiile Omega-3, deoarece mai multe studii au arătat că poate crește foarte mult activare și numărul de celule T în organism, și, prin urmare, capacitatea de a lupta impotriva bolii.

omega-3 și Alzheimer

într-Adevăr, s-a demonstrat că acizii grași Omega 3 sunt un barieră eficientă la apariția unor boli neurologice boli degenerative, cum ar fi malformații congenitale, sau boala Alzheimer.

un Alt beneficiu de omega 3 este puterea antiinflamatorisau. Sau, altfel spus, lipsa acesteia este să conducă la debutul inflamației, deoarece este un aliat de hormoni care regleaza aceste membre.

Omega 3 si pierderea in greutate

funcția Sa este esențială în controlul greutății, deoarece promovează o buna funcționare a metabolismului și, desigur, în dispariția de colesterol în sânge.

omega 3 este un puternic antioxidant

în Prezent are Omega 3 ca un antioxidant puternic și un factor-cheie în hidratare a pielii.

nu numai asta, Dar, de asemenea, este considerat un acid pentru a fi extrem de eficient în reducerea durerii și în prevenirea cancerului.

deficit de acid, prin urmare, conduce la deteriorarea performanțelor în multe dintre funcțiile vitale și pentru slăbiciunea trupului nostru.

Aceste grasimi sanatoase, poate ajuta, de asemenea, cu cancer, depresie, inflamație, și ADHD. Experții din domeniul sănătății sunt încă descoperi toate beneficiile posibile de omega-3.