Ulei de măsline: cosmetice ieftine si de hidratare

ulei de măsline este o componentă esențială în bucătăria mediteraneană. Sa multe substanțe nutritive, gustul și mirosul tău va deveni un “trebuie” în orice bucătărie în valoare de sare. Dar, de asemenea, are multe alte utilizări alternative, printre ei ca un cosmetice naturale.

în mod Eficient uleiul de masline are multe alte utilizări: pentru a calma iritarea gâtului, ca un conservant, ca un lubrifiant, ca un degresant…lista este lungă.

Unul dintre efectele sănătoase ale acestui ulei minunat este capacitatea sa de a penetra pielea, ceea ce face ca o componentă de bază a multor creme și șampoane.

Controale care alte utilizările benefice putem obține din ulei de masline.

Ulei de Măsline ca un produs cosmetic

uleiul de masline este un excelente de hidratare și reparare a parului atunci când este uscat, fără strălucire și pedepsit.

mod de preparare: Pentru a remedia acest lucru este ideal pentru a bucurați-vă mâinile cu ulei de măsline este ușoară și extinde-o de păr și a scalpului. Raza care pătrunde oferindu-vă un masaj în timp ce ea se aplică.

trebuie să Fie făcut 2 ore înainte de spălare, ca un nivel minim. Ideal este să-l acopere cu un prosop umed – nu prea mult, să nu se înmoaie de pat și dormi cu ulei în păr. A doua zi, când te speli, veți observa o mare diferență: ea va fi neted, hidratat și luminos.

ulei de Măsline ca o crema hidratanta si exfoliant

de Asemenea, înainte de a merge la culcare, mi-ar recomanda-ai pune de ulei de măsline pe mâini și/sau picioare și apoi frecati cu un burete exfoliant ușor, oferindu-vă un masaj.

După care se acoperă cu mănuși și/sau sosete de bumbac și se lasă posturi toată noaptea. Atunci când te ridici de lavă și veți observa că pielea este moale și hidratat.

de Asemenea, puteți folosi ulei de măsline ca o crema hidratanta. Pentru a face acest lucru se aplică un strat subțire de ulei de masline pe corp după duș. Lasă-ți pielea să absoarbă înainte de a se îmbrăca.

un Alt hidratant natural foarte puternic este aloe vera. Puteți vizualiza proprietățile în Aloe Vera: multi-beneficii pentru sănătate.

ulei de măsline este un fantastic crema hidratanta si, de asemenea, pentru:

  • Hidrata burtă și coapse. Se aplica direct pe burta si coapse la femeile gravide pentru a preveni vergeturile.
  • revitalizarea unghiilor, astfel încât acesta este, de obicei aplicat pe cuticule.

în Plus față de utilizarea de ulei de măsline ca un produs cosmetic, puteți să-l utilizați pentru a: