Hipertensiune arterială, ceea ce trebuie să știți

hipertensiune arteriala sau “hipertensiune arterială” crește foarte mult riscurile de boli de inima, sau direct la un atac de cord. De asemenea, puteți provoca accidente vasculare cerebrale.

factorii de risc ai hipertensiunii arteriale sunt obezitatea, consumul excesiv de alcool, fumatul, și istoria familiei.

În ciuda acestui fapt, una dintre cele mai periculoase aspecte ale hipertensiunii arteriale este că oamenii care suferă de ea nu. În fapt, aproape o treime din persoanele care au hipertensiune arteriala nu-l cunosc. Singura modalitate de a ști dacă tensiunea dumneavoastră arterială este mare este prin controale regulate.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care suferă de această boală, “liniste”, te sfătuiesc, în afară de vizita la medic și urmați recomandările lor, de a aplica cu un regim alimentar specific pentru hipertensiune arterială.

Sanatoasa Dieta pentru hipertensiune arterială

Alimente pentru persoanele cu hipertensiune arteriala

hrana pentru pacienții hipertensivi pot ajuta să configurați o dieta, o formă de furaje care, fără îndoială, va ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

Dieta pentru hipertensiune arterială

știm cu Toții de relația dintre o dieta sanatoasa si prevenirea bolilor. Dar știați că ceea ce mananci sau nu mananci – poate reduce sau preveni hipertensiunea arteriala?

hipertensiune Arterială: combátela cu o dieta

hipertensiunea arteriala este o boala grava, care poate provoca alte probleme de sănătate precum boli coronariene, accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă.

Toate colesterolului

nivel ridicat de colesterol,sau hipercolesterolemia este un factor major de risc pentru boli de inima si accident vascular cerebral. Niveluri anormale de colesterol LDL sau HDL colesterol sunt tratate cu un conținut scăzut de grăsime dieta, exercitii fizice si/sau medicamente.

5 alimente cu sare ascunsă, care sunt o capcană

Există alimente cu sare ascunsă, care poate ruina o dieta. Dar, în realitate, este un pericol mai mare. 5 alimente cu sare care am arăta mai jos sunt foarte frecvente și consuma o multime de, fără a cunoaște consecințele pe care le poate avea asupra organismului nostru. Nu vrei să știi?