Piureuri verzi de detoxifiere: cel mai bun

smoothie-uri verzi de detoxifiere au devenit foarte populare. În plus față de său excelent și gust proaspăt, sunt o pompa de minerale, vitamine si antioxidanti. Dar ce este, de asemenea, adevărat că acesta ajuta la detoxifierea? În acest articol veți ști dacă este adevărat și poți învăța o reteta delicioasa confeccionarte un smoothie verde de acasă.

corpul Nostru este întotdeauna într-o stare de detoxifiere, indiferent de obiceiurile noastre alimentare. Detoxifiere nu începe numai atunci când ia un smoothie verde sau o dieta de curățare. Ficat, rinichi, colon și, de asemenea, pielea și plămânii, de prelucrare sunt în mod constant și toxinele lor, ceea ce duce la retragerea completă din organism.

prin urmare, un green smoothie de detoxifiere nu va declanșa o detoxifiere a corpului, dar ajută la menținerea în stare bună de organe în corpul dumneavoastră, care filtra și de a procesa toxinele.

Smoothie-uri verzi de detoxifiere: beneficii

în Plus, smoothie-uri verzi de detoxifiere nu servesc numai pentru asta. Fructe și legume cu frunze verzi sunt bogate în apă și de a ajuta pentru a menține o bună hidratare.

sunt, de Asemenea, bogate in fibre, care păstrează în stare bună la colon, (un organ cheie în eliminarea toxinelor). Cele mai bune fructe pentru curățare sunt fructe citrice (portocale, grapefruit, lamaie si lime).

de ce sunt legumele cu frunze verzi sunt cele mai bune pentru detoxifierea?

legume cu frunze verzi conțin cantități mari de clorofilă (o plantă compus care dă exact culoarea verde). Deși dovezile clinice sunt limitate, unii dieteticieni și nutriționiști spun că clorofila ajută pentru a menține sângele sănătos și curat. Mulți susțin că acestea sunt deosebit de bun pentru a ajuta la rinichi și ficat în funcțiile sale.

legume-legume verzi cum ar fi broccoli, spanac, păpădie, sau kale, în plus, pentru a stimula digestia alimentelor. Ele sunt, de asemenea, deosebit de bogat în minerale și antioxidanți.

Ce ar trebui să adăugați la un smoothie verde?

de usturoi, în afară de a fi un aliment foarte popular, are proprietăți de curățare. Prin urmare, dacă puteți lua o cantitate mică pentru a se agită (mic deoarece are o aroma puternica) puterile efect detoxifiant.

proaspete de ghimbir stimuleaza tractul digestiv și accelerează digestia. De obicei, se află în jos de ras intr-un smoothie verde, sau se adaugă în sucuri, deoarece ajută la alimente misca mai bine prin tractul digestiv.

Smoothie-uri verzi de detoxifiere: riscuri

cu toate acestea, trebuie să fie conștienți de posibile toxine care pot aduce fructe si legume. Acest lucru se datorează utilizării de pesticide și insecticide. Multe fructe sunt tratate cu fungicide pentru a preveni mucegai, pentru a îmbunătăți aspectul și extinde durata de viață utilă. Deși aceste tratamente chimice sunt, în general, considerate sigure,

prin urmare, dacă ceea ce vrei este de a dezintoxicare corpul, trebuie să alegeți întotdeauna că putem versiuni verde de aceste alimente. Dacă nu, încercați spălare în adâncime de fructe și legume, și chiar și descuamarea pielii sale, deși a pierdut vitamine.

Reteta de Smoothie Verde detoxifiere

Ingredientes:

  • 1 de portocale, decojite
  • 1 banana
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura seminte chia, înmuiate în prealabil timp de 5 minute
  • 1 bucată mică de ghimbir, ras
  • 2 cani de varza sau frunze de păpădie
  • 1 pahar mare de apă sau lapte de migdale

Receta:

Adauga toate ingredientele, cu excepția varza sau de papadie intr-un blender si amestecati-o de câteva ori. Apoi se adauga legumele si amestecati timp de 30 de secunde sau până când sucul este lăsat cu o textură cremoasă.