Kiwi îmbunătățește sănătatea digestiv

kiwi imbunatateste sanatatea digestiv datorită cantității mari de fibre conține și o enzimă numită actinidina, care ajuta la descompunerea proteinelor din alte alimente, astfel încât să putem să le asimileze mai bine.

în mod Eficient, capacitatea de actinidina pentru a îmbunătăți digestia și asimilarea de nutrienti s-a demonstrat în diferite studii, printre cele publicate de revista ‘Progrese În Alimente Și Nutriție de Măsurare de la Universitatea Massey din Noua Zeelandă.

De kiwi Zespri îmbunătățește sănătatea digestiv

după cum este explicat în video pe care le vedeți aici pe actinidina ajuta la descompunerea proteinelor din alte alimente vom mânca mai repede și mai eficient, ajută pentru a calma senzația de greutate în stomac.

Sfaturi pentru a îmbunătăți sănătatea digestiv

Au o digestie sănătoasă este esențială pentru a asimila alimente bine și de a găsi bun. Pentru a face acest lucru vă sfătuiesc să urmați următorii pași:

Stai hidratat

nu există aproape nimic mai bun pentru sistemul digestiv ( și a sănătății în general ) și a apei potabile. Ca daca nu mananci suficiente fibre, bea foarte puțină apă încetinește sistemul digestiv semnificativ. Pentru a face acest lucru cel mai bine este să bea apă (recomandat 2 litri pe zi) și să ia alimente cu un procent ridicat de apă. este de kiwi are 83 de grame de apă pentru fiecare 100 de grame.

Evitați băuturile cu gaz

bacteriile produc gaze atunci când consumă alimente. În cazul în care particulele de gaz nu sunt eliberate imediat, stomacul se extinde ca un balon. Încercați să limiteze consumul de sodiu, amidon și îndulcitori artificiali ca acestea sunt cele mai comune cauze de crearea de gaz.

Reducerea de sare în produsele alimentare

sarea favorizează retenția de lichide, crearea de gaze intestinale și hipertensiune arterială. Dacă ați reduce sarea și low-sare alimente, cum ar fi kiwi, o mai bună digestie. Kiwi are foarte puțin sodiu, la numai 3 mg per 100 de grame.

Ingiere bacterii, prebiotic

Nutrienți, prebiotice ajuta să hrănească bacteriile probiotice care locuiesc în intestin și care sunt esențiale atât pentru menținerea sănătății digestive, pentru a preveni alte probleme de sănătate. kiwi este, de asemenea, o mare de alimente „prebiotic”.

Mâncați încet și mestecați bine mâncarea

senzatia de satietate atunci cand mancam nevoie de un pic de timp pentru a ajunge la creier, prin urmare, daca mananci incet, da-ti mai mult timp pentru a primi semnalul. Se recomandă să mâncați încet și mesteca fiecare muscatura de 20 de ori. Acest lucru vă oferă stomac o multime de timp pentru a digera corect alimente și a permite corpului de a spune creierul când te-ai săturat.

Evitați să mâncați în fața televizorului sau la calculator. Mananca mai multe alimente, și mai repede decât atunci când sunt la masă concentrată pe produsele alimentare.

este Nevoie de o mulțime de fibre

Datorită fibrei, absorbția glucozei se face mai încet, în plus față de fibre favorizeaza functiile intestinale. Fără fibre, acesta va produce mai multe gaze în stomac, precum și alte disconfort ocazional (constipație).

Aici, kiwi Zespri®pot ajuta din nou datorită fibre contine.

În special, 100 de grame de varietate Zespri Verde conține 3 grame de fibre, în timp ce aceeași cantitate de Zespri SunGold a fost găsit în 1.4.

Ai un conținut scăzut de grăsimi, și care fac, care sunt sănătoase

alimente grase si prajite sunt greu de digerat, în plus față de faptul că vom adăuga o mulțime de calorii. Cel mai bine este să alegeți carne saraca in grasimi, precum carnea de pui sau de curcan sau reduceri slaba de porc. Alege scăzut de grăsime de produse lactate și înlocuiți untul și margarina pentru uleiul de măsline.

să Încerce să rămână în greutate

aciditatea care cauzeaza boala de reflux (când valva dintre stomac și esofag nu se închide complet și permite acidului din stomac trece în esofag) este accentuat atunci când nu este supraponderal. Pentru a pierde in greutate cateva kilograme usureaza unele de presiune în zona abdominală și poate ajuta la reducerea arsuri la stomac și alte disconfort.

Mananca la ore, îmbunătățește sănătatea digestiv

Dacă urmați un program regulat poate ajuta pentru a menține sistemul digestiv în formă completă. Încercați să luați mese (mic dejun, prânz, cină și gustare) întotdeauna la aceeași oră în fiecare zi.

a lua niște exercițiu

activitatea fizică accelerează digestia, creste circulatia sangelui si stimuleaza muschii din intestinal. Este chiar ajută la tonifierea pereților de colon.