Ciuperci, plăcerea de toamna.

capace de lapte sau lactarius deliciosus este un dar care ne oferă păduri de pin în toamnă. Cine nu a avut placerea de a mai manca ciuperci sălbatice? Deoarece nu există o plăcere mai mare decât să le mănânce, și și – uri pentru a uita-te pentru ei în domeniu.

Unde gasesc ciuperci sălbatice

toamna veți începe să vedeți primul ciuperci în domeniu. Deși acest an a fost uscat în Spania, vom fi cu siguranță în măsură să găsească un coș de bun, pentru asta trebuie să știi unde să te uiți.

Este una dintre ciupercile care identifica cele mai bune, deoarece are un portocale este foarte caracteristic și locul unde cresc în pini, în primul rând, dar, de asemenea, găsite în păduri mixte.

Cele mai devine o pălărie care oscilează între 5 și 15 cm, în cel mai mare de exemplare, și un distanță scurtă 1 cm-3 cm carne este delicios, cu un gust amar de lumină.

zone din Spania, unde este mai ușor de a găsi în Catalonia, Aragon, Navarra și Țara Bascilor. Catalonia este o regiune care tradiția are în căutare de chanterelles sau rovellones, cum este numit în acest domeniu chanterelles.

Există mai multe moduri de a pregăti: la gratar, in tigaie, ca o completare la o tocană de vânătoare, un acompaniament pentru carne, etc ..

Beneficiile de ciuperci pentru sănătatea noastră

ciupercile imbunatati functiile intestinale, de asemenea, ajută la reglarea colesterolului și menține sistemul imunitar în stare bună.

iti dau 2 retete care sunt foarte ușor de a face spori aroma lor.