Osteoartrita este îmbunătățită cu glucozamina

Osteoartrita este îmbunătățită cu glucozamina, un compus care se găsește în mod natural în corpul nostru din glucoză și aminoacizi glutamina.

glucozamina este necesară pentru a produce glicozaminoglican, o moleculă utilizate în formarea si repararea cartilajului și alte țesuturi ale corpului.
osteoartriris apare deoarece producția de glucozamina scade cu vârsta.

Cum să glucozamina pentru a lupta împotriva osteoartriris

Având în vedere că naturală de glucozamină în organism este folosit pentru a face și de reparare a cartilajului articular, luând glucozamina ca un supliment nutritiv ajută la repararea cartilajului deteriorat.

suplimentele de glucozamina sunt utilizate pe scară largă pentru osteoartrita. Cu trecerea timpului cartilajului – material de cauciuc care amortizează articulațiilor – se întărește și își pierde elasticitatea. Acest lucru face osteoartrita poate produce durere, umflarea, pierderea de circulație, și un declin general.

studiile arată. De exemplu, un studiu publicat în revista Archives of Internal Medicine a examinat persoanele cu osteoartrita de peste trei ani. Medicii au evaluat durerea și îmbunătățirea structurilor de văzut în x-raze. Testul a fost făcut prin furnizarea de 202 persoane cu ușoară până la moderată osteoartrita 1.500 de mg de sulfat de glucozamina pe zi, și pentru mulți alții, un placebo.

atunci Când au trecut cei 3 ani, cercetatorii au descoperit ca glucozamina încetinit progresia osteoartritei a genunchiului, comparativ cu placebo. Oamenii din grupul de glucozamina avut o reducere semnificativă a durerii și a rigidității.

În raze x, nu era nici un semn de deteriorare a tipului de o îngustare de spatiile comune în genunchi, dimpotrivă, aceste simptome dacă au apărut în participanți care au luat placebo.