Pâinea este un aliment care este foarte sanatos

O dietă echilibrată ar trebui să includă pâine. Împotriva a ceea ce se crede, pâinea nu este pentru că ai pus pe greutate. Dacă luați în parte echitabilă (în jur de 250 de grame pe zi de persoană) ne oferă energia necesară pentru a face față activitatea de zi cu zi.

Înainte de orice altceva, trebuie să știți că o dietă echilibrată ar trebui să includă:

  • 15% de proteine,
  • 25% -30 % grăsime
  • 50% de glucide.

cheia pentru o dieta sanatoasa si echilibrata este consumul de dreptul de suma de alimente pentru nivelul de activitate și să mănânce cât mai mare varietate de alimente.

Într-o gamă variată de alimente trebuie să includă:

  1. Multe fructe si legume
  2. Pâine, orez, paste, cartofi și alte alimente cu amidon (cel mai bine este să alegeți versiunea integrală, atunci când este posibil)
  3. Lapte și produse lactate (cel mai bun lucru este alegerea de soiuri degresat)
  4. Carne, pește, ouă, fasole și alte lactate surse de proteine.

Elimină alimente bogate în grăsimi și zahăr.

Cu privire la pâine, este un aliment care este indicat intr-o dieta echilibrata, ne oferă cu carbohidrati de care avem nevoie. Pâinea este esențial într-o dietă echilibrată.

de ce pâinea este fundamentală

nutrienti la 100 de grame (210 calorii):

Proteínas

pâinea are un conținut de proteine așa că ajută pentru o dieta echilibrata. Trebuie să fie de 7,5 grame de proteine sunt necesare pentru construirea musculare și a țesuturilor.

Hidrați de Carbono

Are un raport de 51.5 de grame. Carbohidratii ne dau energia necesară pentru a dezvolta activitatea de zi cu zi. Ideal este ca 40% din totalul zilnic de calorii provin din glucide.

Fibra

fibre este esențial într-o dietă echilibrată pentru reglementează funcționarea sistemului digestiv, iar acest lucru ajută la reducerea riscului de boli de inima si diabet. Multumesc pentru fibre este absorbit lent, ajutând pentru a reduce riscul de obezitate. În fața a ceea ce de multe ori se spune, pâinea ajută la prevenirea obezității.

Fibre: pâine albă contribuie la 3,5 grame, și întreaga-pâine de grâu contribuie la 7,5 grame

Grasas

grasimile sunt, de asemenea, necesar pentru a trăi, trebuie să distingem cele care sunt grasimi bune pentru a ști care, pentru a evita: grasimile trans. De pâine integrală de grâu, pentru a avea atât de mult de fibre și absorbit lent, ajuta la eliminarea de grăsime. Și pâinea are 1,3 grame de grăsime.

Agua

hidratarea este esențială, orice intrare ajută. Pâinea are un 35% din apa. Nevoia zilnica de apa pe care o avem este de 35 ml per kilogram, care să cântărească zi. Deși o regulă bună este să vă amintiți să bea 2,5 litri pe zi.

Vitaminas

La pâine iasă în evidență mai presus de toate vitaminele a grup B. Ea are, de asemenea, importantă doză de vitamina E și K (esențiale pentru dezvoltarea creierului).

Minerales

Una dintre cele mai importante, care conține pâinea este magneziul, care îmbunătățește absorbția de calciu, metabolismul, funcția tiroidiană, și regulamentul de zahăr în sânge.

are, de Asemenea,: calciu, fosfor, zinc, fier și seleniu. În cantități mai mici, putem găsi, de asemenea, calciu și fier.

după ce ne-am cunoscut valoarea acestui Super-Aliment, am înțeles că, la crizele umanitare, cum ar fi produsele alimentare situații de urgență, trimite îmbogățit pâine pentru a hrăni victime ale foametei.

Click to Tweet

De acum încolo, dacă introduceți o remușcare pentru a manca paine, puteți quitártelos de mai sus. Nu numai ca este un aliment bogat, dacă nu, care este esențial într-o dietă echilibrată. ¡Bon Apetit!