Mâncare pentru câini: substanțe Nutritive esențiale pentru animalele de companie

Hrana pentru caini este o expresie, a cărei ton nu face onoare pentru adevărul. Hrănirea animalelor domestice în țările dezvoltate caută o nutriție echilibrată ca un gust bun.

Ca orice profesionist în nutriție, de asemenea, sunt îngrijorat despre animalul meu de companie. Tot vrut să scriu despre asta pana cand oamenii de Miscota mi-a fost sugerat să facă acest lucru.

O dieta echilibrata pentru animalul tau de companie ar trebui să combine substanțe nutritive esențiale (proteine, carbohidrati, si grasimi) cu un supliment de vitamine și minerale. În acest fel putem garanta ambele corecte de creștere a animalelor ca întreținerea acestuia.

Fiecare grup de substanțe nutritive joacă un rol specific, proteinele servi mai multe funcții vitale, inclusiv dezvoltarea și întreținerea de mușchi de câine.Carbohidrati si grasimi asigura necesarul de energie și de minerale si vitamine sunt implicate în multe procese vitale.

Astfel, mâncare pentru câini are trei ingrediente de bază: proteine, carbohidrati, de grăsime și vitamine și minerale.

de Proteine în hrana pentru câini

în Funcție de tipul de alimente (uscat, umed), sursa de proteine este aproape întotdeauna de animale, din carne proaspătă, atât carne și păsări de curte.

de Obicei folosesc carne care nu este destinată consumului uman, precum și viscere, în general, inima, ficat, etc și cei care ar putea fi considerate ca produse secundare: membrelor, oaselor,…care nu implică o calitate mai scăzută de nutrienți.

hrana pentru câini de obicei provine de la alte animale, cum ar fi porci, oi, vaci și păsări, a căror carne este procesată, fierte, sterilizate în căutarea de a face un produs care facilitează digestia corectă.

Există și alte surse de proteine care servesc ca bază pentru câine alimente: cereale și legume. Amintiți-vă că cainii sunt omnivori, ca sunt oameni, deci nu este rar pentru a găsi lor de ingrediente alimentare precum porumb, de soia, de grâu sau gluten.

carbohidrati

O eroare comună este de a asocia carbohidrati exclusiv pentru consumul de pâine, paste și orez… cu toate acestea sursele de carbohidrati sunt mult mai spațioase. Poate fi, de asemenea, găsit într-o mare varietate de legume și cereale (ovăz, porumb, soia).

mâncare de câine pe care le puteți încorpora glucide în versiune integrală sau rafinat, pentru a facilita digestia la animale, în funcție de perioada de creștere, care este mascota noastră.

carbohidratii sunt o sursa de energie de bază, și noi trebuie să privim pentru alimentele care le contin dacă vrem să le oferim o masa bine echilibrat.

de grăsime în produsele alimentare pentru caini

atunci Când vorbim de grăsime, folosit pentru a se referi la acest nutrient ca sursă a noastră „probleme” cu greutate, uitând că ei sunt o parte foarte importantă a dietei de orice animal. Ca și la om, secretul este în cantitățile și calitățile de grăsime.

acestea Sunt o componentă esențială pentru menținerea anumitor funcții ale organismului, ca un păr sănătos și puternic, dar sunt, de asemenea, un puternic aromatizant.

sursa Ta poate fi atât de origine animală și vegetală. Este un ingredient adăugat la alimente poate fi stropit pe partea de alimentare, și crochete fi amestecat cu hrană umedă.

Vitamine și minerale

hrana pentru câini este un aliment care este foarte procesate astfel încât să aveți toate elementele nutritive necesare. Uneori se adaugă vitamine și minerale, după cum, dacă nu și-a adăugat, se execută riscul de a fi pierdut în procesul de dezvoltare.

vitaminele și mineralele sunt atât de necesare pentru câinii noștri cum este pentru noi. Sunt numite microelemente pentru că avem nevoie de o cantitate mică de ele pentru a funcțiilor vitale.

Sunt un factor esențial în toate procesele metabolice și digestive, imunitate la boala și pentru a preveni oxidarea de sânge.

pentru a numi unele vitamine sunt de bază în dieta de câinele nostru, am putea vorbi despre importanța de vitamna E și C ca un antioxidant. Vitamina B este foarte important pentru starea de sănătate a sistemului nervos, vitamina este un factor decisiv în formarea oaselor și vitamina K în coagularea sângelui.

Printre mineralele sublinia rolul de de sodiu, calciul și fosfor. Toate ellosdeben fie incluse în dieta de câinii noștri.

Componente non-alimente nutritive pentru caini

În acest interval sunt conservanți, amelioratori de gust, coloranți și substanțe chimice adăugat în mâncare pentru câini.

  • Conservanți. Nu oferi substante nutritive, dar acestea sunt necesare elemente a căror funcție este menținerea în stare bună și stabilitate a produselor alimentare.
  • Amelioratori de gust. Cum se întâmplă la noi, ființele umane, cele mai delicioase, nu este neapărat cel mai sănătos. Cu toate acestea, utilitatea amelioratori de gust în mâncare pentru câini este esențială, deoarece utilizarea sa este destinat pentru a hrăni animalul nu este o luptă și nu o experiență de respingere.
  • Coloranți. Sunt folosite aproape exclusiv pentru a satisface și proprietarul animalului ca câinele nostru nu organizați preferințele în funcție de această caracteristică. Cu toate acestea proprietarul de câine da, care poate fi decis de un brand sau altul, în funcție de impactul vizual. Sfatul meu este că nu marchează atât în colorarea și să acorde mai multă atenție la compoziția.
  • substanțe chimice. Nu numai fac parte din conservare de produse alimentare, culoarea sau aroma, de asemenea, folosit pentru a păstra textura gel de alimente umede și pentru a preveni rogojini și agregare.

Unde să cumpere mâncare pentru câini, care îndeplinește cel mai bine caracteristicile nutriționale?

de multe ori problema noastră este că ne-am folosit pentru a cumpăra alimente cu noastre obișnuite furnizor, de obicei, magazinul de la care am cumparat restul produselor pentru hrana noastră.

Aceasta prezintă 2 probleme: lipsa de varietate și conformism cu o putere care, în cel mai bun, nu este cel mai corect.

eu am gasit solutia pe internet și am recomanda-o. Am menționat mai înainte, este un site online, Miscota, în care am găsit o mare varietate de branduri în ambele alimente solide, cum ar fi umed, aveți o livrare super rapid, și oferta încrederea în plată cu cardul, care sunt lucrurile care le prețuiesc cel mai mult atunci când am cumpăra în rețea.

O condiție fundamentală care ar trebui să solicite producătorului de alimente pentru câini este că produsul este garantat de către autoritățile fitosanitare din fiecare țară. În acest fel, puteți fi liniștit în ceea ce privește siguranța produselor pe care le cumpărați pentru ei.