Alimente pentru sex si fericire

Există alimente care ne ajută să ne simțim bine. Așa-numitele alimente pentru sex și fericirea poate ajuta să-și motiva-te pentru o noapte nebuna de dragoste și, în general, pentru a ridica nivelul de serotonina, hormonul fericirii.

hrana și sexul sunt strâns legate. Dacă suferiți de malnutriție sau să mănânce o mulțime de grăsime, nu-i așa că și-a activat dorinta de sex, astfel poate fi cu greu la efort implicat.

O dieta saraca poate duce la o viata sexuala mediocra. În timp ce unele alimente au puterea de a face sa te simti cu suficientă energie și cu simțurile mai activ. Te simti mai sexy si mai mult dorinta sexuala.

hormoni și dorința sexuală

echilibru sănătos de vitamine și minerale te ține bine activă a sistemului endocrin, care, la rândul său, reglează producția de hormoni, cum ar fi estrogen si testosteron. Acesti hormoni au un rol important în dorința și performanța sexuală.

La barbati, testosteronul joacă un rol-cheie în dorința sexuală, și, în plus, promovează dezvoltarea musculara si a masei osoase și o creștere a părului de pe corp.

estrogenii sunt extrem de implicați în reglarea funcțiilor reproductive ale femeilor.

Bucurați-vă de o viață sexuală activă este esențială pentru bunăstarea noastră, și alimentele pe care le consumam au un rol foarte important în starea de spirit.

ai putea spune că o dietă bună și având o viață sexuală activă reconfortant și produce o buclă de feedback pozitiv.

Ce propun mai jos sunt o serie de articole care I-au pregătit, și să încerce să explice de ce anumite alimente sau anumite componente din aceste poate fi un ajutor în motivația sexuală și pentru că vă va oferi placere. Nu mănâncă niciodată a fost atât de distractiv și interesant…