Portocaliu: indispensabil în bucătărie

orange este una dintre cele mai delicioase fructe sunt. Nu crezi?, este suculent, cu miez, miroase bine și, în plus, să știe cel mai bine. Dacă toate astea nu erau suficiente, portocale are proprietăți excelente.

Proprietăți de portocale

portocala este o sursa excelenta de vitamina C. în Plus față de o foarte bună sursă de fibre dietetice. În plus, ea are multe vitamine: grupul B (vitamina B1), vitamina a, acid folic, calciu și potasiu.

Toate aceste micronutrienti face portocala este un fruct care este de exceptie pentru lupta împotriva îmbătrânirii. Tu nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta, pentru că eu dau un sfaturi practice.

Cum de a selecta și magazin de portocale

portocale nu trebuie neapărat să aibă o culoare portocalie strălucitoare și uniformă a fi bun. Este mult mai uniforma culoarea portocaliu nu este organic poate fi din cauza la o injectare de colorant artificial în pielea ta. fă-L astfel încât acestea arata mai frumos în aprozar.

Dar adevărul este că portocalele sunt parțial sau verde, cu urme de culoare cretă daca sunt foarte coapte. Când te duci să cumpere evita pe cei care au soft pete sau urme de mucegai.