Alimente sănătoase pentru om

alimente sanatoase ajuta la prevenirea și combaterea multor boli. Oferi, de asemenea, cu puterea și energia de a face față vieții. Influența chiar când e vorba să ajungi mai bine sau mai rău. Știu ce o dieta sanatoasa poate face pentru tine.

Mănâncă bine, este ceva ce trebuie să facem de toate, cu toate acestea, fiecare vârstă și fiecare sex a nevoilor nutriționale specifice. Nu este aceeași energie care necesită o 20 de ani decât un adult de 50 de ani. Sau un copil.

dieta pentru bărbați ar trebui să includă mai multe elemente nutritive decât femeile (cu excepția sare și fibre) și, în general, au dimensiuni mai mari și mai mult mușchii.

în Plus, există alimente care beneficia în mod special la bărbați. De exemplu, fructe și roșii au licopen, un antioxidant bun pentru sanatatea prostatei. Sau fibre, în special bună pentru bărbații cu vârsta de peste 50 de ani.

Deoarece oamenii au mai multe musculare au nevoie de mai multe calorii. Un om moderat activ ar trebui să mănânce 2.000 2.800 de calorii pe zi. Deși nevoile de calorii depinde de inaltime,varsta, greutate si nivelul de activitate.

Astfel încât să știi ce alimente ar trebui să ia și în ce măsură, am pregătit această informație: