Vegetarianismul: ce trebuie să știți

vegetarianismul este prins în multe țări ale lumii. În mai multe rânduri se dorește a fi un răspuns la abuzul de junk alimente și consumul în exces de carne de animal. Factorii de mediu și de sensibilizare a juca un rol important. Deși nu sunt singurii. Sănătatea este prima cauza care motivează o persoană să devină vegetarian.

vegetarianismul a primit un important aprobarea de către mulți științifice și de cercetare medicală. Beneficiile de mediu, care oferă o dieta bazata pe plante s-a demonstrat

în ceea ce privește starea de sănătate, de asemenea. Se estimează că în 73% din toate bolile, vin cauzate de un regim alimentar dezechilibrat. De față de o dieta vegetariana reduce riscul de boli cronice degenerative, cum ar fi obezitatea, diabetul, hipertensiunea, si anumite tipuri de cancer. Acesta este motivul pentru care tot mai multe guverne care promovează consumul de fructe și legume, peste, carne de animale, pește (în fiecare zi mai mult și mai contaminate).

Planificare de vegetarianism

principiile de planificare o dieta vegetariana sunt aceleași ca și cele ale orice dieta sanatoasa: amândoi caută să ofere o cât mai mare varietate de alimente și să încerce să includă alimente din toate grupele.

în mod Logic, dieta vegetariana este eliminarea alimentelor care provin de la animale, dar include alimente din toate grupele de alimente: carbohidrati, grasimi si proteine. Dacă includeți aceste macronutrienți în număr cât mai mare de combinații, nevoile nutriționale vor fi îndeplinite.

Acestea sunt substante nutritive care o dieta vegetariana consolida prin eliminarea animalelor-sursă de alimente și cele mai bune surse de alimentare:

  • vitamina B12: puteți obține produse lactate, ouă și produse fortificate cu vitamine, cum ar fi cereale, pâine, porumb, soia, orez, drojdie de bere și. Puteți vedea mai multe despre Totul despre vitamina B. Dacă sunteți un vegetarian sau vegan (fără produse lactate sau ouă) ar trebui să uite pentru un supliment de vitamina B12.
  • vitamina D: lapte și alte produse fortificate cu vitamina D. Puteți vedea mai mult pe Alimente cu vitamina D
  • calciul: produse lactate, legume cu frunze verzi, broccoli, și produse fortificate cu calciu.
  • Proteine: produse lactate, ouă, produse din soia , leguminoase, nuci și. Puteți vedea mai mult pe Alimente cu proteine, legume
  • Fier: ouă, leguminoase, nuci, cereale integrale, legume cu frunze verzi și de fier-fortificate de cereale.
  • zinc: germeni de grâu, nuci, cereale fortificate, leguminoase și semințe de dovleac

În articolul Suplimente Alimentare au toate suplimentele care sunt comercializate pentru a stimula dvs. de nutriție.

În articolele următoare puteți vedea mult mai multe informații despre vegetarianism și beneficiile sale:

Tipuri de Diete Vegetariene

dieta vegetariana, deoarece nu trebuie să fie plictisitor, are multe nuanțe, arome și variante și nu puțini adepți. În total, se estimează că există ¡600.000 de milioane de vegetarieni din lume! Să vedem ce tipuri de alimente acoperă.

Vegetarian Dieta pentru a pierde in greutate 6 kg

Aceasta dieta vegetariana pentru pierderea in greutate poate face sa pierzi 6 la 7 lire sterline, deși, dacă te însoțească un pic de exercitiu, poate chiar accelera pierderea in greutate.

Beneficii dieta Vegetariana

beneficiile dietei vegetariene sunt multe, în ciuda faptului că acesta are, de asemenea, importante detractorii. Cel mai bine este pentru tine să-și forma o opinie, pentru a face acest lucru, ține de lectură.

Totul despre dieta de curățare

O dieta de curățare cum funcționează?. Este cu siguranță populare diete, dar nu este dovedit că vor obține ceea ce au promis: pentru a elimina toate toxinele din organism. Deși pierderea de greutate care esti garantat.

Proprietati de tofu

proprietăți de Tofu au fost convertite la această mâncare într-unul dintre cele mai consumate de pe pământ. Tofu este facut din soia, soia, gluten și este scăzut în calorii. Nu contine colesterol si este o sursa excelenta de proteine, calciu și fier. Este un aliment important, mai ales pentru cei care doresc să se îndrepte spre o dieta vegetariana sau vegana.

Hrana vegetariana ușor și sănătos

Ce este în meniul de zi cu zi de alimente vegetariene?Ai putea avea grave deficiențe în substanțe nutritive, dacă am face o dieta vegetariana? Care sunt regulile de bază ale unei diete vegetariene? Aceste și multe alte întrebări sunt făcute de către vegetarieni care începe. În acest articol vei clarifica aceste îndoieli și multe altele, pe care este posibil să fi crescut.

Dieta vegetariana, informații utile

diete vegan poate ajuta să piardă în greutate și de a preveni unele boli cronice cum ar fi boli de inima si diabet zaharat de prevenire. Cunosc beneficiile unei diete bazate în principal pe plante.

Cum sa faci o dieta vegetariana bine echilibrata si sanatoasa

Nu este ușor de a face o dieta vegetariana echilibrata. Trebuie să fie foarte atenți atunci când vă planificați meniuri, pentru că este ușor să cadă în unele deficiențe nutriționale. Urmați aceste sfaturi și vă va salva o mulțime de probleme.

Fructe și legume Dieta: Ce trebuie să știți

diete de fructe și legume au câteva elementele de bază foarte simplu și multe beneficii pentru sănătate. Adesea, ele sunt numite curele de Purificare, de detoxifiere sau. Poti ghici de ce?

Regulile de bucătărie vegetariană

bucătărie vegetariană are câteva reguli pe care trebuie să urmați pentru a obține cele mai multe beneficii și să nu cadă în malnutriție. A deveni un vegetarian nu este o alegere de a face ușor. Care este de ce tu ar trebui să știi care sunt regulile care guvernează un produs alimentar pe bază de plante.

vegan: lacune

hrana vegană este foarte sănătos dacă complementas lipsa unor substanțe nutritive. O dietă pe bază de plante pot satisface toate nevoile tale nutriționale, dar trebuie să facă un efort pentru acest tip de diete pot fi deficitare.

Dezavantajele de a fi un vegetarian

a Fi vegetarian presupune un efort mai mare, comparativ cu persoanele care mananca tot. În multe ocazii implică o serie de dezavantaje care trebuie să le depășească. Deși trebuie să ai ceva foarte clar: avantajele de a fi vegetarian este cu mult mai mare.