Aspecte juridice ale căsătoriei în maturidade

Por Donato Medeiros

nunta de 70 de ani, în teritoriul brazilian, în fața Legii 12.344, în vigoare din 2010, determină să fie obligatorie regimul separației de bunuri în căsătorie. Cu toate acestea, bunurile dobândite în timpul uniunii, pot fi împărțite în caz de divorț.

bunurile dobândite înainte de căsătorie sunt proprietate individuală a fiecăruia. Acesta a fost găsit mod de a conserva patrimoniul de cei care sunt la vârsta a treia, și pentru a evita fiind victima de alte intentii pe care acesta nu este în relație de camaraderie, de prietenie și, cu siguranță, sentimentul, evitând, prin urmare, oportunist care vizează relația ca un strict interes financiar, indiferent de gen.

în Cazul în care există un interes de unul dintre soți, face pate de capitaluri proprii la alta, puteți face acest lucru prin testament până la 50%, amintindu-și că legitime parte din moștenitorii naturale ar trebui să fie respectat, dacă nu se respectă această condiție, moștenitorii pot manifesta, pledând pentru anularea documentului.

Alte decât sindicatele stabil, în care cuplul, chiar cu vârsta de peste 70 de ani, se va înțelege că, mischaracterizes oportunism, pentru că de fapt relația exista deja si este singurul legitimat din punct de vedere legal. Amintindu-și că, prin constituția Republicii Brazilia, Uniune Stabilă păstrează toate drepturile de site-uri de patrimoniu care au fost construite de către ambii soți.

Credite imagine:

<a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/wedding”>Nunta vector creat de Katemangostar Freepik.com</a>