Ce vaccinuri nu pentru imunitate

Indică (/)

Realizate din particule de virus sau bacterie care provoacă boala — există, de asemenea versiuni cu agentul patogen, întreg inactivat — vaccinuri au un rol importântíssimo în întărirea sistemului imunitar. “imunizante determină sistemul să învețe să răspundă la infecția prin intermediul anticorpilor”, detalii pediatru Isabella Ballalai, presedinte al Societatii Brazilian de Imunizări.

de asemenea, Citește: unde este cartea de identitate vaccinare?

dureri de lucru ca un fel de simulare a unei situații de urgență: dacă, în viitor, nu e o invazie, de apărare celulele deja știu cum să procedeze pentru a neutraliza pericolul. În vremuri de gripă și alte boli infecțioase, cererea de vaccinuri va crește în mod semnificativ.

Citeste si: pentru a Face un nou vaccin este foarte (dar foarte) dificil

“de îngrijire ar trebui să fie mai mare la femeile gravide, copii, vârstnici și persoane cu boli cronice, grupuri la risc pentru complicații”, spune la Gilberto Turcato Júnior, de la Spital German Oswaldo Cruz în São Paulo. Dar vaccinul antigripal, de exemplu, va fi eficace numai împotriva… gripa! Trebuie să fie cu cardul actualizat de vaccinare să fie protejate în prezența altor bandiți microscopice.

În tabelul de mai jos, ne arată principalele imunizare și indicațiile respective.

Ana Cossermelli (/)

Category: Fără categorie