Alergii alimentare pentru copii pot fi deja vindecat

cu O săptămână înainte de a merge înapoi la locul de muncă sora mea-in-lege a început să se retragă piept de nepoata mea și încercați să-l acostumasse cu duza de sticla. A fost important că fiica lui s-ar găsi un alt mod de a hrăni în timp ce ea a fost afară din casă. La început, obiectivul a devenit o „misiune imposibilă”. Copilul a fost foarte inteligent și nu a acceptat acest nou mod de hrănire.

Înlocui pieptul de sticla este un joc de aventura pentru toate mamele și copiii lor, atunci când mama se luptă să împace viața de familie și muncă. Dar, pentru a trece de la biberon la gura de scurgere din sticla nu a fost mai rău în acest caz. Înlocuirea laptelui matern cu laptele formula nu face bine la fata. În câteva zile, medicul a diagnosticat că de mic a avut alergie la proteinele din lapte de vacă.

alergie la produse alimentare de copii are o soluție

alergie la lapte și ou dus la o transformare în obiceiurile alimentare, nu numai fata, dar de întreaga familie, deoarece acesta a fost doar atinge pe o lingura infuzat cu lapte sau ou a apărut reacția în zonă a pielii.

În căutare de soluții, această mamă și fiica ei au fost suficient de norocos pentru a fi parte dintr-un program (o noutate), de inducție, oral imunoterapia orala) specifice toleranță de alimente. La ingerarea de cantitati minime și, treptat, în creștere alimente care provoacă alergie, copilul a reușit să își depășească alergia alimentară la lapte și ouă. Tratamentul se face individual pentru a obține o rație normală pentru vârsta lor, care vă permite, pentru a evita reacțiile adverse. De atunci, nepoata mea tolerează atât de alimente și acest lucru vă permite să ducă o viață normală, fără restricții sau reacții severe.

Acest tratament este obținerea de rezultate pozitive în 90% din copiii tratați, și cu câțiva ani în urmă spitale, cum ar fi USP a obținut rezultate excelente. În Spania, de asemenea, un număr tot mai mare de spital, centre vine prin aplicarea acestei tehnici. În prezent, între 2 și 10% din populația copil suferă de unele alergii alimentare și experții trebuie să se asigure că acesta a fost în creștere.

Cele mai comune, în ordinea frecvenței, sunt de ou, pește și lapte de vacă. Și chiar dacă istoria naturală este favorabil, cu o tendință la vindecare, unii copii cu alergii alimentare sunt greu de evitat, cum ar fi lapte și ou, alergie poate persista până la 4 sau 5 ani, sau chiar să fie persistente și ultimul pe tot parcursul vieții. Experții avertizează că, în multe cazuri, alergiile pot duce la reacții mai severe, de a fi mortale, ceva care poate apărea după expunerea la o substanță în care copilul este alergic.

încă o dată, știința a fost capabil de a permite un copil pentru a duce o viață normală și pentru părinți să trăiască liniștit, fără probleme pentru o posibilă reacție de tip anafilactic, care poate pune în pericol viața copilului.

Marisol Nuevo

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Ghid de alimente pentru copii alergii

  gluten-free Dieta pentru sugari și copii în celiacă

  Cum să se hrănească un copil care este bolnav

  40% din populatia lumii este alergica. Copii sunt cele mai afectate

  Alergie la proteinele din lapte la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012