Constipație copil. Scaun de copil

nota de scutece de copil este foarte util. Această observație, în plus față de miros ceva frumos oferă o mulțime de informații pentru părinți. De la prima vizita copilul la medicul pediatru poate fi de obicei că el întreba cât de des copilul uda scutecul, si cum face el caca si ce aspect din asta.

de ce aceste întrebări este de a întreba despre hrănirea copilului nostru: cantitatea și tipul de alimente, de asimilare. Pentru medic este foarte util să știm ceea ce se întâmplă în ultima parte a tractului digestiv. Scaune sunt reflectarea corpul fiului său, funcționează bine și pot fi clasificate în mai multe moduri: sub formă de pastă, vâscos, zăbovi, de descărcare de gestiune, greu, sau foarte moale… să le Ia în considerare ne oferă informații cruciale pentru a detecta orice boala, mai ales dacă anomaliile în scaun se repetă.

scaun sau excremente de copii

Cele mai frecvente boli sunt diaree sau constipație. În multe cazuri aceste schimbări, în special diaree, poate fi de origine virală și poate fi motiv de neevitat programare la medic. Constipație, pe de altă parte, aproape nu are nevoie de o interogare de urgență, dar în unele bebelușii și copiii pot deveni o problemă cronică pe care le va provoca o mulțime de durere și durere. Atunci când materiile fecale ale copilului sunt foarte greu, se poate irita sau chiar răni canalul, care poate duce la evitarea depunerilor.

Încă îmi amintesc că puteți obține trecut de micul meu episod de constipație în care el a plâns ca nu l-am văzut plângând. A fost un strigăt, cu sudoare de efort, ca și cum ar fi durerea de naștere; l-am dus la clinica si asistenta cu un deget protejate de o mănușă și un pic de vaselina putea alege tort imens scaun, care a fost blocarea sfincterului; vă mulțumim pentru această manevră, copilul ar putea reveni la normal. Principala cauza de constipatie este din cauza produselor alimentare, mai ales atunci când începe alimentarea solid și dacă scade consumul de lapte sau alte lichide.

Cel mai convenabil pentru a evita constipatia sunt dietele bogate în fibre și în o multime de lichide, dar în cazul în care problemele de defecare persista ai nevoie de un diagnostic pentru a exclude posibile, chiar dacă de la distanță, cauze fiziologice fi îngustarea a intestinului. Constipatie ocazionale, dar să nu fie un motiv de urgență, poate duce la probleme colaterale, asa ca cel mai bine pentru a evita este de a veghea fecale, controlul dieta de copii și să se consulte medicul pediatru pentru a detecta toate posibile anomalii.

Patro Gabaldon

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum să ia scutece de copii

  control de urina de la copii

  Copii cu constipație

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012