Îmbrățișare și sărut copilul. Este mai mult decât sănătos

Când îmi duc copilul în brațe pentru niná-i, cântați-l, l hrănească și să se uite la el cu tandrețe sau saruta-l simt atât de bine… deci nu este surprinzător faptul că toate aceste demonstrații de dragoste si afectiune renunta la ceva pozitiv și benefic pentru el. Psihologii au numit aceste comportamente, care vin în mod natural din inimile părinților, cum ar fi alimentația comportamente care sunt asociate cu experiențe de legătură.

afecțiune cu copilul este pozitiv pentru dezvoltarea lor, afective

oamenii de știință consideră că cel mai important factor în crearea de afecțiune este contactul fizic este pozitiv, care este, îmbrățișarea, saruta, inainte de culcare, face mimi sunt activități care aduc răspunsuri neurochimice specifice din creier, ceea ce duce la organizarea normală a sistemelor din creier responsabile de afecțiune.

în primii trei ani de viață, creierul se dezvoltă 90% din dimensiunea de adult și pune în locul său cea mai mare parte dintre sisteme și structuri care va fi responsabil pentru întreaga funcționare emoționale, comportamentale, sociale și fiziologice pentru tot restul vieții. Astfel încât experiențele de a lega și dezvolta dragostea și abilitățile de atașament sănătos atunci când se întâmplă în primii ani de viață a copilului.

astăzi este de a da o importanță mai mare în relația de legătură de afecțiune a copilului cu tatăl, o figură importantă pentru normala dezvoltare evolutivă de orice persoană. Cu toate acestea, cea mai importantă relație din viața unui copil este o afecțiune cu mama lui, pentru că această primă relație determină „default” biologice și emoționale pentru toate relațiile viitoare. O afecțiune sănătos de mama, construirea bazei de experiență repetitive în timpul copilăriei promovează o bază solidă pentru viitoarele relații sănătoase.

Unii oameni au o facilitate uimitor pentru a-și face prieteni, în timp ce altele costa mai mult pentru a menține relații cu timpul. Pe emoțională, relațiile umane sunt mai intense, care produc cea mai mare placere si uneori mai mari dureri sunt, de asemenea, cele pe care le formează cu familia, prietenii și cei dragi.

În interiorul acestui cerc de relații intime, ne unim cu sau aderat la fiecare alte cu un fel de lipici emoțională’ care ne unește prin iubire. Se pare incredibil că mamele care poate fertiliza terenul de dezvoltarea emoțională a copiilor noștri cu ceva la fel de natural ca iubirea necondiționată, care crește în raport cu copiii noștri din ziua în care s-au născut și chiar înainte.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum de a crea o legătură cu copiii la o adopție

  dependenta de telefonul mobil face copilul sa se simta ignorat

  Relația dintre frați: un frate mai mare

  legătura emoțională a copilului, mai mult de o Dreapta

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012