Atenție! Copilul este crawling

atunci Când un copil se naște, se naște, de asemenea, în mame și continuă frică de tot. Trăiește veșnic îngrijorat. Daca nu mananci, cand mananci, ce mananci prea mult, dacă el nu face pentru că el este constipat și dacă face o mulțime de, deoarece acesta poate fi dodói.

Dar, nu este nimic comparabil cu teama, atunci când copilul începe să se miște în jurul valorii de el însuși pentru că ei sunt capabili să se mute dintr-o parte în alta, fără ajutorul nimănui, și începe o preocupare majoră. Deci, ce faci?

pericolele de case, atunci când copilul începe să se târască

cea mai mare frica Mea a fost mereu cu tot ce este legat de energie electrica: prize, becuri, etc. Doar de gândire de a lua micul meu o lua un șoc în a face mi se ridică părul și tremuram și speriat de moarte. Atunci când copilul începe crawling sau glisarea sau chiar defilare cu fund apar noi pericole pentru ea și pentru noi modalități care determina rata de inima ta pentru a accelera.

Unul dintre pericolele pe care le puteți găsi în casa mobila din casa care cu atât de multă grijă și bun gust, ai ales atunci când au fost doar două, după o lungă căutare în reviste (sau internet) de modele moderne și tendințe de moda pentru mobilier. Toate foarte frumos, dar plin de pericole. Există o frază care rezonează în mine în fiecare zi: ‘Fii atent cu sfaturi de masa super-moderne’ (spus de mama mea), pentru că tabelul are înălțimea exactă, astfel încât atunci când ‘furtuna’ de a trece pentru a nu fi rănit, de a fi capul sau ochii, sau care încă mai reușește să iasă de sub masă și să nu fi capabil de a ieși. Să nu mai vorbim de faptul că suma de cărți și CD-ul care l-ai ascultat în liniște, acum sunt toate aruncate pe podea, iar unele dintre ele nu mai poate auzi sau citi.

un Alt pericol, care are o mare atractie ca albine în miere este de toaletă, mai precis perie de curățare a vasului. Un alt lucru este atunci când ești neglijent și se lasă materiale de curățare (cum ar fi înălbitor) într-un incorecte înălțimea și gama de mici. Doar gândindu-mă dă-o la rece în stomac.

Dar, fără îndoială, pentru mine, cel mai mare pericol și motiv de cea mai mare frustrare a fost pomul de Crăciun. În curând îmi place de Crăciun. Când am ajuns în acest an și copilul meu a fost deja mutat singur prin casă, fără ca am avut mai mult control de nimic, m-am întrebat: ‘Unde ar trebui să pun bradul de Craciun?’ Sau mai bine, de unde as putea pune fara fiica mea, dacă te-ai jucat pe partea de sus a acesteia și a sfârșit prin a deveni un ornament la mai mult?

pomul De Crăciun este o ispită ca orice alt lucru: clipește, colorate, unele cu muzică și mii de figuri și ornamente bila care copiii vor încerca să-i prindă în primul nepăsare.

în cele din Urmă, există două opțiuni: Sau să ne restructurăm acasă, chiar dacă legile de Feng Shui pentru a ne spune altceva, și vom face casa noastră un loc mai accesibil pentru mica noastră sau de a fi implicat cu cea mai mare comoară într-un balon de plastic (cele care implica materiale fragile) astfel încât să putem sta mai liniștită.

Marta Veguillas Ocaña

Educator de specialitate Atenție Devreme, și Educator în masaj copil

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  primii pași copilului tau

  Glume pentru a stimula copilul să se târască

  ce vârstă copiii prematuri începe crawling

  Exerciții fizice pentru copil în primul an

  Beneficii de crawling pentru dezvoltarea bebelusului

  6 sfaturi pentru a ajuta copilul dumneavoastră de mers pe jos

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012