De ce ar trebui să se vaccineze copilul meu

poliomielita, tuse ferina, varicela, rujeola sunt doar câteva dintre numeroasele boli care pot fi prevenite prin vaccinuri. Dacă vacinarmos copiii ne sunt protejându-le de boli infecțioase și alte riscuri pentru sănătatea ta.

Dacă vrei să știi despre vaccinarea copilului și a anului calendaristic, va fi capabil de a accesa site-ul www.portalsaude.saude.gov.br, care este destinat să fie o completare la informațiile pe care părinții primesc de la profesioniștii din domeniul sănătății.

de Ce vaccinurile sunt importante pentru copii

principalul motiv pentru vaccinarea copiilor din momentul nașterii sale este simplu: pentru că vor salva vieți. Este important să se știe că vaccinurile sunt administrate gratuit în posturi de sănătate. Copiii ar trebui să fie vaccinate de la momentul nașterii sale, deoarece înainte de vârsta de 5 ani sunt foarte sensibile la boli contractante, deoarece sistemul lor imunitar nu are încă necesare de apărare pentru a lupta împotriva infecțiilor.

Pentru a ști dacă copilul este obtinerea de vaccinuri care corespund vârstei lor, este necesar ca părinții să aibă pe zi, carnet de vaccinare de la nașterea copilului. Această broșură va fi util în momentul în care ei trebuie să se schimbe medici sau care au de a înscrie copilul la școală, de zi, de călătorie, etc. Carnetul de vaccinare servește, mai mult decât orice altceva, astfel încât copilul are tot controlul cu privire la vaccinuri le-au primit.

În portalul de mai sus veți găsi programul complet de vaccinare pentru copilul dumneavoastră. OMS – Organizația Mondială a Sănătății oferă îndrumări pentru părinți care au urmat cu strictețe calendarul de vaccinare în țara dumneavoastră și pentru a vă proteja copiii lor. Un alt sfat este că, dacă sunteți călătoresc cu copilul dumneavoastră, este bine să vă asigurați că ceea boli sunt comune în locația țintă și care pot fi prevenite prin vaccinare.

Pablo Medina

Editor GuiaInfantil.com Brazilia

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  difterie la copii. De ce este important să se vaccineze

  ce ar trebui să luăm în considerare după ce ne-am lua pe fiul nostru să se vaccineze

  Pneumonie: boli infectioase că cele mai multe cauze de deces la copii

  tetanosului la sugari și copii

  un vaccin împotriva gripei la sugarii și femeile gravide

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012