Vaccin gripal pentru copii și femei însărcinate

vaccinul antigripal este indicat pentru sugari și copii și este prima recomandare pentru a proteja sănătatea. Când sezonul de toamna incepe, sau dacă vă deplasați la țările mai reci, viruși care afectează sistemul respirator începe să-și marca teritoriul. Temperatura se schimbă atunci când se deplasează de locuri de locuri de-a lungul cald sau vice-versa, poate duce la răcirea membranele mucoase nazale, care favorizează intrarea virusului în organism.

Care ar trebui să se vaccineze din cauza gripei?

virusul gripei „comună” sau sezoniere este un virus mutant, care se transformă în fiecare an. Contractarea virusului gripei, care este foarte contagioasă, este foarte ușor. Odată ce a pătruns în organism, provoacă febră, dureri articulare, stare generală de rău, tuse, rinite, dureri de cap. Pentru a combate în cazul recomanda analgezice și să rămână în repaus la pat până la ameliorare a simptomelor la 7 sau 10 zile.

cu toate acestea, unii oameni care nu au un sistem imunitar puternic poate suferi complicații, mai ales dacă suferă de boli cronice. Pentru acest motiv, și cel mai bun mod de a preveni gripa este recomandat tuturor copiilor de la 6 luni, pentru a primi vaccinul împotriva gripei, mai ales a copiilor sub vârsta de 5 ani.

vaccinul antigripal este recomandat mai ales pentru cei sub vârsta de 2 sau peste vârsta de 6 luni. În plus, vaccinul antigripal este, de asemenea recomandat pentru femeile gravide sau care intenționează să devină gravide în sezonul de gripa, și pentru oamenii care au grijă de copii sub vârsta de 6 luni, printre femeile care alăptează.

cu toate acestea, unii oameni au o probabilitate mai mare de a contracta o răceală sau o infecție gravă dacă au contract. Acesta este cazul persoanelor care suferă de astm. Astmul este o boală cronică cele mai frecvente care afectează atât copiii, cât și adulții (300 de milioane de oameni). În Brazilia se estimează că va avea aproximativ 20 de milioane de astmatici. fiind o problemă mondială de sănătate și afectează aproximativ 300 de milioane de oameni. Se estimează că în Brazilia există aproximativ 20 de milioane de astmatici. Se estimează că în Spania calitatea vieții mai mult de 3 milioane de persoane sunt afectate de astm. Astmul este o boală inflamatorie cronică a căilor respiratorii și a estimat că 40% din astmatici pot fi diagnosticate.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 mituri despre vaccinarea copilului

  importanța vaccinurilor din copilărie

  de Vaccinare împotriva poliomielitei

  Pneumonie: boli infectioase că cele mai multe cauze de deces la copii

  tetanosului la sugari și copii

  vacina împotriva coqueluche timpul sarcinii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012