Cum să se pregătească o călătorie de vacanță cu un copil

Doar cred că de a avea pentru a transporta saci, coș, leagăn, jucării, scutece și tot ce presupune asta în grijă de un copil, mulți părinți au ajuns să fie descurajant pentru a programa o excursie de vacanta. Unii merg atât de departe încât preferă să stea acasă, trebuie să pregătească tot ce au nevoie pentru a lua. Dacă, în orice caz că vrei să ieși din vacanță cu un copil poate fi o experiență unică, de neuitat și plină de surprize.

Un copil nu ar trebui să fie un obstacol pentru a călători

soțul Meu și am întotdeauna cred că de călătorie este cea mai bună investiție pe care cineva poate face în viață. Pentru acest motiv, a avut întotdeauna în minte că atunci când am avut un fiu nu vom lăsa să vă bucurați de călătorie. Dar, când fetița noastră s-a născut, totul s-a schimbat. Nu am încetat să călătoresc, dar am avut de a alege destinații noi, mai liniștit, și du-te de reglare aventurile noastre pentru copilul nostru are nevoie.

Când ai un copil, o călătorie ar trebui să fie bine planificat și fără improvizații. Siguranța și securitatea copilului ar trebui să vină mai întâi. Este necesar de a alege o destinație care oferă condiții adecvate pentru mici pot odihni, hrăni și de a te distra într-un fel. Plajă sau la munte, dar că este un loc care nu pun în pericol sănătatea și starea de bine-fiind de cel mic.

la detaliile de călătorie sunt foarte importante. Ar trebui să avem o atenție deosebită la echipamente de copil și de a asigura tot ceea ce avem nevoie. Trebuie să ne gândim că copilul va avea nevoie de haine adecvate și potrivite la temperatura de locul pe care părinții vor pleca în vacanță.

Amintiți-vă că copiii sunt imprevizibile și care va necesita haine suplimentare, deoarece aceasta poate solului mai multe haine decât ne putem imagina. Acesta ar trebui să includă, de asemenea, o cantitate mare de scutece, o jucărie, un leagăn de călătorie, creme, etc. În plus față de îmbrăcăminte, alimente dreapta este un alt punct important. Nu numai că este recomandat să luați formula de lapte indicat pentru varsta lor (chiar dacă copilul mănâncă doar lapte matern), dar, de asemenea, ar trebui să respecte programele lor de hrănire și de somn.

Un element foarte important sunt căile de atac. Este în valoare de a lua o trusă de prim ajutor specifice la sugari. Ai putea cere ajutorul unui medic pediatru pentru a ști ce să ia în sac. Un alt lucru este să ia întotdeauna calendar cu vaccinuri până la data și, de asemenea, documentele și copilul în condiții de siguranță.

Dacă sunteți călătoresc cu mașina, nu uitați să puneți copilul pe bancheta din spate, și însoțite de un adult uitam. Copilul nu trebuie să du-te în brațele de o altă persoană. In brate, numai în avion, în special la decolare și aterizare, așa că este mai liniștită și nu se simt disconfort de modificările de presiune. În cazul în care călătoria este la locuri foarte departe, cea mai bună parte este că se poate călători în avion și în timpul nopții. Înainte de a face rezervarea de zbor, părinții ar trebui să avertizeze societatea care va fi călătoresc cu un copil și că va avea nevoie de un scaun cu mai mult spațiu pentru picioare. Cel mult, dacă aveți deja totul controlate și calculate nu trebuie să vă faceți griji despre. Călătorind cu copilul va fi o experiență unică și de neuitat. În curând ai să ne spui.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  prima excursie a copilului într-un avion

  Cele mai frecvente erori de mame prima dată

  Prima sarcină. Sfaturi pentru mame prima dată

  Fi o mama învață, de asemenea,

  prima călătorie într-un avion cu copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012