Atent cu ‘hackeio’ de camerele de supraveghere de copii

voce de alarmă a venit cu un caz de un mic trei ani s-a plâns aud voci în timpul nopții. A avut loc în Brazilia. Părinții lor la început a crezut că era tipic pentru copil frica de întuneric, și un pic de imaginație a copilului dumneavoastră. Dar copilul a insistat. Părinții investigat și de fapt am ascultat o voce de bărbat în care camera este mic.

vocea A venit de la camera de securitate au instalat în camera copiilor. Un hacker a ‘invadat’ și controlate de la distanță de control. Imaginea de fiul său ar putea fi în acele momente a da înapoi la lume prin intermediul internetului.

camere de supraveghere de copii poate fi hacking

acesta Nu este un caz izolat. În Statele Unite au fost deja mii de plângeri cu privire la aceeași situație. Camerele IP, care funcționează prin wi-fi și sunt conectate la smartphone-uri și tablete poate fi spart de un hacker, printr-o procedură cunoscută sub denumirea de creepware. Dar, cum fac asta?

creepware este un program software care este destul de economic (nu costa mai mult de 30 de euro – R$ 135,00). Servește ca un spion. Permite un hacker pentru a introduce o webcam sau un aparat cu Internet Protocol (IP), deschis la smartphone-uri și tablete. Nu funcționează cu camere de supraveghere cu circuit închis, doar cei care se ocupă cu IP. De la poziția dumneavoastră, și vă mulțumim pentru acest program hacker pentru a controla alt dispozitiv electronic de la distanță de mijloace, cum ar fi camera de supraveghere a unui copil și de a capta fotografii și imagini, și de a le dobândi.

care este, copilul poate fi observată și fotografiată de necunoscut. Și necunoscut în cauză pot posta fotografii și clipuri video de pe Internet, și alte imagini, cel mai intim al tatălui sau al mamei în camera copilului, deoarece nu au cunoștințe despre ceea ce se poate produce.

Mulți ar putea întreba cum poți vinde un element de spionaj. Acesta nu ar trebui să fie ilegal? Răspunsul este că acest tip de program este vândut în mod ilegal. Profita de un alt tip de descriere pentru a merge pe deplin legale. De exemplu, unele dintre ele se vând ca ‘remote administration tool’. Și nimeni nu poate spune nimic de a cumpara un program care vă permite să gestionați toate dispozitivele din casa ta de la distanță, nu?

Cum pentru a preveni un hacker pentru a intra în camera de supraveghere a copilului

întrebarea e… Cum putem evita acest lucru? Mulți oameni, atunci când vei deveni conștient de acest pericol acoperite cu bandă adezivă, fie la webcam fel de camere de supraveghere. Dar, atunci, care este sensul in a le avea?

au Fost create accesorii care lucra ca magneți pentru a conecta camera. Implică un obstacol major pentru hacker, dar nu este complet eficient.

Atât de puțin vă puteți baza pe lumina care se aprinde când webcam începe să lucreze. Această lumină, de asemenea, dacă puteți dezactiva de la distanță de control.

Os specialiști recomendam:

– Actualizarea în mod constant software-ul de IP a dispozitivului pe care îl utilizați.

– Nu faceți clic pe link-urile de pe rețelele de socializare, mesaje și e-mailuri de telefon mobil (dacă ați conectat smartphone-ul cu camera de supraveghere, prin dali, de asemenea, pot invada).

– Schimba parolele importante o dată pe lună.

– Nu descărcare (download) de pe internet programe care sunt suspecte și au un antivirus bun.

Și dacă încă nu se simt în siguranță este să las camera pe o parte si uita-te peste tine, după tot ce există o supraveghere mai bună a ta. Fie atenți la orice zgomot ciudat care detectează și raportează.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copii: Internetul și alte tehnologii

  pericolele de răpire digital copii

  bine și rău de noi tehnologii pentru copii

  de Ce camerele pentru copii pot fi nesigure?

  7 greșeli ale părinților în grupuri WhatsApp

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012