Ornamente de crăciun: distracție și creativitate

atunci Când se apropie Crăciunul, magazine și mall-uri ne oferă o nesfârșită varietate de ornamente pentru a ‘crea un mediu în casele noastre.

deși am putea să ne permită din punct de vedere economic umple casa noastră panglici colorate, figuri, lumânări și diverse ornamente de crăciun, de ce nu profita de această oportunitate pentru copii să se distreze? În plus, este un bun prilej de a petrece o seară de distracție la domiciliu a face muncă manuală în familie.

Ornamente de Crăciun confecționate de copii

soțul Meu mi-a spus deja de mai multe ori că, atunci când era mic, frații lui, și el a jucat pentru a construi bărci cu piese pentru a asambla și de a crea scenarii de îndepărtat american west cu jucăriile pe care le-a avut.

decor de Crăciun poate fi ceva foarte distractiv. Pentru copiii noștri este mult mai distractiv să vezi casa plină de panglici colorate achiziționate, dar și meserii pe care le creează cu foarfece, lipici și o mulțime de creativitate.

Mult mai interesant decât scena nașterii este de a atrage, cut și paste, sau pentru a crea cu aluatul pentru a modela propriile cifre. Mult mai magic decât uitîndu-se la luminos-bile colorate este că ei își fac cu carton, bile sau folie de aluminiu. Folosi crengi, resturi de ambalaje este, de asemenea, foarte valabil.

Cred că, cu cât cheltuim mai mult pentru a avea lucrurile de care avem nevoie pentru a rapid (selectați magazin, a pus, sau de molid și gata), mai puțin timp va fi dedicat în gândire despre cum să facem noi împreună cu copiii noștri și ne pierdem în care implică faptul că distracție, creativitatea, dezvoltarea de legături și mai ales acumularea de clipe de neuitat pentru toți.

Astfel că, în plus față de vizita la un mall sau magazin pentru a încărca toate decoratiunile că putem, ne-am putea merge la magazin de papetărie și să ia acasă „instrumente” pentru a crea propriile noastre ornamente de crăciun: foarfece, hârtie colorată, lipici, vopsele, sclipici, și tot felul de reviste sau orice lucru care copiii pot profita de a umple casa atmosfera de craciun la domiciliu. Așa că, de Crăciun va fi ceva mai copilărești și încă mai adevărat.

Patro Gabaldon

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Videoclipuri cu idei pentru a face ornamente de Crăciun,

  Decoratiuni pentru pomul de Crăciun

  Ce bine ar fi întotdeauna de Crăciun pentru copii

  Fi o mamica de Crăciun

  ce este de Crăciun

  regula celor patru cadouri de Crăciun

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012