Ce film Star Wars învață pe copii

putere din saga Star Wars este de necontestat. Reușește oriunde s-ar duce și seduce mari și mici. Din ce în ce mai mulți copii se joacă Noroc, Skywalker sau printesa Leia. Dar, într-adevăr, este un film pentru copii? Ei înțeleg ceea ce vezi?

În mod normal este că copiii nu înțeleg dubla de familie saga Star Wars. Cine este stăpânul, care este fiul de care, dar este comunicat o serie de valori. Vrei să știi ce?

10 valori care Star Wars vorbește la copii

secvente din Star Wars transmite valori foarte clare. Înainte de toate, separă binele de rău, dar conține caractere care nu sunt capabili de a trece de la o parte la alta. Protagoniștii Star Wars simt frica, ura, dragoste. Aveți orice întrebări și de a simți furia. Și, de asemenea, să ierte. Și să sufere. Și lupta pentru ceea ce ei cred a fi corect. Copiii invata cu personaje capabile să-și exprime emoții de bază, emoții, care sunt de multe ori foarte dificil să se exteriorizeze. Printre multe alte lucruri, acestea sunt mesajele pe care Star Wars transmite mic:

1. Binele și răul sunt separate printr-o linie foarte subțire. Copilul va trebui să învețe pentru a respinge ispita.

2. Fiecare decizie are o consecință afectează pe toți ceilalți.

3. Oamenii se simt frică și îndoială, și acest lucru este normal. Dar, ar trebui să ia în considerare acest lucru: frica duce la furie. Furia duce la ură și ura duce la suferință.

4. Nu se opresc niciodata un vis irealizabil. Acest lucru poate fi cu munca, efort și perseverență.

5. Nimic nu se obține fără efort și de livrare. Și, de multe ori copilul va avea nevoie pentru a cere ajutor.

6. Viața este plină de surprize. Dar, nu renunța niciodată și nu-și piardă credința. Atunci când ai pierdut credința, pierzi totul.

7. Prietenia este o valoare fundamentală. Copilul trebuie să se bazeze pe prieteni, mai ales în momentele dificile. Nu toată lumea poate imagina puterea de o prietenie.

8. Loialitatea determină pe oameni să fie nobil.

9. De multe ori, lucrurile nu sunt ceea ce par. Încercați să utilizați empatie pentru a vedea dincolo de ceea ce văd ochii. Totul are un sens și o explicație. Niciodată nu judeca pe cineva fără a-i cunoaște trecutul.

10. Dragostea este cea mai puternică forță care există. Motorul care mișcă totul.

dezavantajele de a permite copiilor să se uite la Star Wars

Desigur, Star Wars, nu este un film pentru copii. Nu este gandit pentru ei. Cu toate acestea, le place să. Dar, înainte să-i văd cele șapte filme din saga Star Wars e care să ia în considerare faptul că acesta este un film de acțiune, în cazul în care nu există război, de moarte, și, mai presus de toate, personaje care transmit întuneric și frică.

Multi copii sunt capabili de a viziona un film de acest tip, fără probleme. Știu cum de a distinge realitatea de ficțiune. Dar, cele mai multe dintre copii nu înțeleg că este un film, pentru că ei nu sunt încă suficient de matură. Acești copii pot avea coșmaruri. Pentru un exemplu, filmul Trezirea Forței’ are o clasificare de mai mult de 12 ani.

sigur, părinții ar trebui să decidă.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  dușmani de comunicare în familie

  Sunet de un Rebel este un film care ne învață valorile pentru copii

  efectele afective ale violenței la televiziune pentru copii

  mai Puțin de televiziune pentru copii

  Cum este excesul de televizor afectează copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012