Cum să învețe să învețe

În multe ocazii, copiii au o excelentă dispoziție pentru studiu, dar, cu toate acestea, în practică-și petreacă o mulțime de timp pentru a memora o lecție, sau să fie capabil să înțeleagă un concept. Angajează-ți timp, fără a se bucura de roadele eforturilor sale și, prin urmare, ajunge în descurajarea și de a amana momentul de a studia.

din Pacate, de multe ori, eșecul sau ineficiența în studiu este cauzata de o lipsa de strategii pentru a face acest lucru și nu o inteligenta scazuta sau probleme de atenție.

Ensinar la imbatranire să estudar

În primii ani de școală primară, copiii noștri se găsesc cu provocarea de a începe studiul. Nu este suficient pentru a participa la cursuri și să acorde atenție; lipsa de memorare, de a înțelege materialul, sintetiza, se referă, și să explice. Ce vei învăța din acel moment le va face viața mai ușoară Pentru tot restul vieții tale.

ce pot face părinții? Ca întotdeauna, să completeze ceea ce copiii noștri să învețe în școală; se apropie de noi cu mintea lui și să-l arate realitățile pe care le vor învăța cu entuziasm, deoarece acestea vor fi foarte utile.

există mulți copii care petrec ore și ore studiind fără a obține rezultate bune, într-un efort cu rezultate slabe, lipsa de motivație, care poate marca lor în școală și de-a lungul timpului, pe plan profesional. Este atât de dificil de a învăța cum să învețe? Cred că a învăța este cum să învețe să-și vândă, plan, sau pentru a afla cum de a decide. Sunt lucruri absolut vital ca nici noi, nici noastră de educatori și-au dedicat timpul pe care il merita.

învețe să Învețe nu am reteta, sau rețete. Are metode, care trebuie să fie dobândite, asimilat și folosit. Voi numi doar câteva, care sunt esențiale pentru procesul de învățare:

– pentru a Distinge concepte: diferenția obiecte sau cuvinte similare, de căutare pentru diferențe.

Efectua: putem începe prin a spune ce nu sunt lucrurile să meargă și delimitarea posibilitățile și să se joace dea indicii pentru a lovi un obiect sau animal.

– Asocia idei: folosesc metode de memorare (mnemonice) care ne permit să vă amintiți un nume sau lucru în raport cu alte mai mult de zi cu zi.

– Focus pe: nu pierde firul sau ideea centrală a ceea ce vom studia.

– Program: pentru a efectua scheme sau modele în care unele concepte depinde de alții.

– Sintetiza: fazeră rezumate sau să fie în măsură să răspundă la câteva întrebări centrale.

– Medita: reflecta asupra a ceea ce a fost învățat. Nu există nici un subiect în școală care tratezi aceste activități de mintea noastră și, cu toate acestea, trebuie să le efectueze de-a lungul vieții. Este important ca de la început ne-directe fiul nostru despre cum va planului său de studii.

Patro Gabaldon

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  atunci Când un copil nu-i place un subiect la școală

  cât de Multe taxe copilul ar trebui să fac?

  de Ce copiii reuși în studiile lor?

  postura Corectă pentru copii să scrie

  Unde și cum copiii ar trebui să studieze

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012