Fata care a mobilizat 4 milioane de oameni împotriva agresiunii

în fiecare an, milioane de copii din întreaga lume sunt abuzați, maltratați, insultat, ignorate sau umilit de ceilalți copii. Lor sunt similare tovarăși de clasă, copii ca ei sunt cei care provoacă durere profundă.

intimidarea este atât de răspândită în societățile noastre, care este ușor de a găsi zilnic în mass-media de știri tragice de copii care suferă sau au suferit de abuz la școală. Unele, din păcate, a pierdut lupta, iar altele, ca Lexie da un sentiment de speranță pentru toți acei copii care continuă să sufere. Lexie, care este american (SUA), a fost capabil să mobilizeze 4 milioane de oameni împotriva agresiunii.

4 milioane de oameni în sprijin pe Lexie după ce a suferit agresiunea

internet și rețelele de socializare sunt medii în care se întâmplă lucruri teribile și amar. Sunt locuri unde se pot produce fapte nemilos și crud, dar, de asemenea, generos și altruist.

Acest trecută a avut loc atunci când Lexie a fost capabil să mobilizeze 4 milioane de oameni împotriva abuzului de școală. Aceasta este povestea lor:

Lexie suferit glume de ceilalți copii ca să folosesc numai pahare. În școală, copiii insultat și batjocorit-o, zi după zi. Mama lui, inspirat de documentarul împotriva hărțuirii școala ‘Bully Project (2011), publicat în 2014 pagina de pe Facebook a creat după documentarul o fotografie de Lexie. Copilul a avut o hârtie pe care se putea citi: ‘am Fost asediat de a purta ochelari. Share dacă sunteți împotriva agresiunii’.

imaginea de Lexie a provocat o adevărată revoluție și a început să primească mesaje de la mii de oameni. Familii, copii, mame, tați… Toate le-a trimis fotografii poartă ochelari și mesaje pline de încurajare. Lexie a primit o mare imbratisare virtuala pe partea de toți acei oameni care purta ochelari sau nu și a crezut că Lexie nu merit pe care nimeni nu zombasse. Ochelarii sunt cool”, „tu ești prețios”, „noi (soldați), vom folosi, de asemenea, ochelari’, ‘ridica mereu capul’… au Fost unele dintre mesajele pe care fata a primit.

‘uragan’ Lexie a fost astfel că Bătăușul de Proiect a avut loc o video (scurt) spune povestea incredibila. Un documentar care, în același mod în care Bătăușul de Proiect și alte similare oportun de a informa copiii să fie conștienți de daune ireparabile care pot provoca agresiune și că nu ar trebui să facă acest lucru cu alți copii.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  scoala de Violență sau Intimidare

  Cum de a pune capăt intimidare sau hărțuire morală în școli

  Învățați-vă copilul să se apere într-un copil crud

  Cum să se comporte cu copilul atunci când alți copii eco-friendly

  ce trebuie să faceți dacă copilul dumneavoastră este agresat în școală

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012