Dificil înapoi la rutina a copiilor după vacanțe

Masini de curse, patine cu rotile, papusi, jocuri video… După sărbători, a reveni la rutina este foarte dificil pentru copii, mai ales după un Crăciun cu o mulțime de cadouri și reuniuni. Există multe jucării noi și puțin timp la dispoziție să se bucure de ele înainte de a reveni la rutina.

copii, cum este normal la aceasta varsta, ei vor dori să joace tot timpul cu darurile lor. Acest lucru este de ce este atât de important să raționalizeze timpul liber si de a le ajuta să se adapteze la noile vremuri.

„hangover” de copii după sfârșitul de an festivitățile

în Aceste zile mai devreme, este necesar să se stabilească atribuțiile ca o prioritate față de distracție. Acest lucru nu este de a interzice-le timp de bătaie de joc, dar merge prin preluarea ritmul de zi cu zi, fără a afecta veniturile. În concediu am dormit un pic mai mult și acest lucru determină ca ori de copiii noștri, dacă descontrolem. Cel mai recomandat este ca cel mic deitem înainte de ora zece seara, și părinții nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la dificultatea concilierii somn: este o tulburare de pasageri.

va fi, de Asemenea, benefic pentru ei de a reduce orele de tv și dispozitive electronice, cum ar fi computere și jocuri video. Copiii noștri s-au obișnuit să trăiască cu ei pentru o lungă perioadă de timp în zilele de odihnă, dar idealul este de a dedica-i un maxim de o oră pe zi. Un alt punct-cheie pentru a facilita adaptarea la școală este mâncarea.

pentru a Trece o perioadă mai sedentar la un ritm mai frenetic călătorie de student și de activități în afara clasei va provoca o creștere în oboseala care poate contracara cu o dieta echilibrata, evitarea industrializate produse, și de a încuraja copiii să mănânce alimente sănătoase, cum ar fi fructele. În plus, părinții ar trebui să le ajuta să ia micul dejun în mod corespunzător, creșterea ei cu suficient timp în dimineața: este critică pentru a participa la clase cu bateriile incarcate’. Trece sarcini este cel mai bun mod de a experimenta back-to-școală cu succes. Dacă copilul dumneavoastră este de cei care au plecat toate taxele la ultimele zile de vacanta, cel mai bine este să-l învețe să-și planifice mai bine, astfel încât acest lucru nu re-apar.

Cristina Galafate

un Colaborator al GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Vacanta cu copiii hiperactivi

  Vacanta in casa si cu copii

  accidente copii mai frecvent în sărbătorile

  stres, post-vacanță și înapoi la școală copii

  15 sfaturi pentru a se pregăti pentru revenirea copilului la școală

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012