Idolii copiilor. Cum influențează ele

Un băiețel de aproximativ 8 ani încearcă să scape de ororile războiului. Pentru aceasta, ai nevoie doar de o minge și un tricou de player-ul preferat, care admiră și are visul și te poți trezi în fiecare zi.

mic trăiește în Duhok, Irak, într-o zonă de război. Ca nu au suficiente fonduri pentru a cumpăra un tricou de fotbal, el a falsificat-o. Cu o pungă de plastic a pictat niște dungi pe albastru. În mijloc, în partea din spate, numele de idolul lui Leo Messi.

Cum idolii influența pe copii

Chiar fără să știe, acest jucător de fotbal, pe care cei mici Duhok admira vis. Cauzele care aspirațiile lor merge dincolo de confruntări armate. Indică o cale de urmat. Și, în cazul tău, plus mai mult, te ajută să-ți folosești imaginația și creativitatea. Va idolii influențează atât copiii?

Un cântăreț, un atlet sau un star de la Hollywood. Idolii mici au ceva în favoarea sa: mijloacele de comunicare au făcut celebru. Transformat în stele și ajung cu dincolo de frontiere. Fiecare dintre ele reprezintă un punct de referință pentru mii de copii să urmeze.

Ce personaj celebru copilul admiră? Va fi că și-ar dori să fie un pilot de Formula 1 Lewis Hamilton? Sau un jucator ca Cristiano Ronaldo? Un cântăreț Justin Bieber? Fiecare dintre ei transmite o serie de valori. Acesta poate fi că oamenii nu dau prea mare importanță, dar are și o mulțime de ea. Idolii contribuie toate aceste lucruri pentru copii:

Îi învață un model de urmat.

pentru a transmite o serie de valori.

se Încurajează imaginația ta. Ajutați-i să fie creativi.

– aceasta Reprezintă un vis de a fi cucerit.

copiii tind să imite idolii lor. Prin urmare, relevanța pe care o au acești oameni. În plus, mulți copii pot crea o imagine falsă de idolul tau. Acesta este apoi că părinții ar trebui să acționeze. O obsesie pentru idolul lor pot genera la copii așteptări false și o mulțime de frustrare. Dar, bine făcut, fără obsesii, știind că idolii lor sunt, de asemenea, oameni cu limitele lor și erori, și poate motiva să lupte pentru visele lor.

la ce vârstă copiii încep să aibă idoli

copiii mici au doar un idol pe care le admira în fiecare zi: părinții lor. Pentru ei, părinții lor sunt super-eroi, și nu există nici unul care le poate bate. Dar, de la vârsta de opt ani, copiii încep să caute alte super-eroi departe de casele lor. Poate fi chiar un desen animat.

Și dacă memoria nu reușesc, ceea ce idol ai avut când ai mici? O cântăreață pe care ai admirat-o și care mi-a fost să se îmbrace într-un anumit fel. Un jucător de fotbal care l-a făcut să vreau să devin un mare marcator. O actrita care te forrava cameră cu fotografii.

Potrivit psihologului Alfonso Correa, am un idol, deoarece un copil este cel mai naturale lucruri din lume, deoarece justifică acest angajament în căutare a identității noastre. Suntem mereu în căutarea pentru indicii de referință.

Cel mai bun lucru este să nu împiedice copilul de a avea propria lor idoli. Potrivit experților, părinții nu ar trebui să-l constrânge pe copii despre cine ar trebui sau nu ar trebui să urmeze. Putem spune, desigur, și chiar partaja cu copiii noștri care idolul ne place, și chiar impune limite, dar nu-i forțeze să doriți să urmați acest sau acel idol. Acest tip de interdicție nu poate avea decât efectul opus.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  sportul cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastră

  fotbal. Sport pentru copii

  Activități suplimentare în afara școlii adecvate pentru fiecare copil

  Mai multe exercitii fizice pentru a combate obezitatea din copilarie

  În Statele Unite, copiii sunt interzise de la poziția mingea de fotbal

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012