Momente jenante cu copiii

ieri am fost să vorbesc cu o altă mamă, la ieșirea din școală, în timp ce fiul meu este mic holbându-se la. Se părea că lumea se oprise acolo, pentru că toată atenția lui se întoarse spre ea și nimic nu putea opri acest moment. În cele din urmă, el a început să-i scot pe maneca de la bluza mea și a întrebat cu voce tare: ‘mami, mami, mami are un nas atât de mare?’.

Când copiii ne fac să ne simțim rușine

Apoi a fost lumea mea care s-a prăbușit și o gaură a fost deschis sub mine mi-ar fi intrat în ea. Cealaltă mamă, din fericire a dat un râs și că totul a fost o glumă. Pentru a comenta asupra a ceea ce s-a întâmplat cu alți părinți mi-am dat seama că am trecut prin povești similare de jena cu copiii noștri.

se Spune că numai vinul, bătrânii și copiii spun adevărul, nu-i așa? În cazul copiilor, de multe ori am văzut de strângere în fața comentarii sau întrebări cu privire la momente nefericite. Copiii nu sunt conștienți de ceea ce trebuie să fie diplomatic, sau că există adevăruri care ar fi mai bine să nu le spun. Ceea ce este sigur este că în momentul în care se întâmplă această situație noi nu știu de unde pentru a obține tipul nostru, dar care nu a râs, după care fiul tău a făcut un comentariu sau două.

am ajuns să fac un sondaj printre prieteni și tovarăși și am adunat câteva mărturii și povești:

– Toate zilele înainte de a merge la școală, Vanessa a trecut cu aceeași doamnă în vârstă și în fiecare zi ea se va opri pentru a vorbi cu fiica ei, Claudia. ‘Oh, cât ești de frumoasă astăzi”, și ” ce ai făcut la școală?’, ‘cât de multe jucării ți-a adus Moșul?’, ‘ai cânta un cântec pentru mine?’. Femeia a fost încântat pentru a opri fată să-ți pun o mie de întrebări și, de obicei, Ea a răspuns cu parere de rau. Într-o zi, când fata a renunțat într-o stare de spirit proasta pentru CSA, când vezi baba a vorbit în fața lui: ‘Oh, aici vine faptul că același vechi plictisitor!’ Vanessa, mama, înghițit saliva, batrana s-a pietrificat și Claudia și-a continuat drumul plin de ei înșiși.

– Carolina jucat în piscină în liniște, în timp ce mama lui a vorbit cu o doamnă care a fost excesul de greutate, dar a câștigat un pic mai recent. Rapid Carolina abordat da de sărituri și cu un zâmbet mare-a zis: ‘asta-i cool esti insarcinata!’. Ofensat femeia nu a reveni la direct cuvântul, nici Carolina, nici la mama lui.

– În parc, în cazul în care Am folosit pentru a juca dacă am stat toată ziua în același loc și în același timp, un bătrân de cartier cu bere. El a fost un om bun si nu da probleme, dar cu câțiva ani în urmă, băiatul a fost abuzat de alcool. Într-o zi, Nicolas și Luis întâlnit în lift cu un vecin și Nicolas uitat la tatăl său și l-a întrebat: ‘tati, ce este un pinguço?’. Ochii Luis erau roșii în timp ce bâlbâia încercarea de a un răspuns, dar el a putut vedea cu coada ochiului că vecinul a schițat un zâmbet de lumină. Această situație!

sigur, voi, cei care citiți aceste povești ar trebui să aibă deja vin în minte ceva care le-au experimentat sau cunoscut. Împărtășiți cu noi toate aceste momente incomode cu copiii.

Alba Caraballo
Persoana de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  timiditate și rușine de copii

  Părinții sunt foarte exigent. Consecințele pentru copil

  Cum pentru a ajuta copiii suspecte

  de Ce există copii care se comporta mai bine cu tata sau cu mama

  sentimentul de ridicol la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012