5 cuvintele unui profesor care schimbă viața elevilor lor

‘Aleg să aibă o viață mai bună’. Sunt doar cinci cuvinte. Și, cu toate acestea, înseamnă O viață bună, o viață mai bună. Ai putea crede că aceste cuvinte rostite de un profesor pentru elevii săi?

profesorul Reifler, Los Angeles (SUA) a demonstrat puterea pe care aceste cuvinte pot fi. Un profesor bun este capabil de a schimba viața copiilor lor. Sau nu?

Un profesor bun poate schimba viața copiilor lor

profesorul Reifler învață într-o școală din Los Angeles. O școală a format pentru copiii defavorizați, cu resurse puține. Mulți dintre ei merg la școală fără nici micul dejun. Dar, ce e atât de special despre acest dor Reifler? Capacitatea de a motiva elevii, de a le scoate de la spate de cochilii lor și deschide ochii la viață. Acest profesor consideră că motivația este motorul de învățare. Inima, speranta, visele, iar perseverența și curajul sunt brațele tale executorii.

profesorul Reifler, fără ca măcar să-l ridic, a devenit un exemplu de ce înseamnă să fii un profesor bun. Un profesor, cu majuscule îi pasă de cine esti si ceea ce vor fi elevii, și simți un fior să văd că unul dintre elevi a pierdut speranța, sau care au decis să arunce în prosop.

rezultatul acestei munci este în mărturia de cadre didactice asociate cu el sau ea, de la părinți, de copii, și de proprii lor copii, care acum au o sclipire în ochii lor. Și întreaga societate se termină beneficiind cu atitudini de genul asta. Elevii pot acum visul unui viitor mai bun și cu speranță pentru o lume mai bună.

profesorul a adus clasa lui de a lupta pentru a schimba totul, că elevii au fost incantati si visul de viitor. Cum a făcut asta?

5 taste în educație potrivit profesorului Reifler

1. de a Crea securitate și încredere în elevii lor. Care sunt capabili să prețuim și să creadă în ei înșiși.

2. elevii au această idee mereu în minte: dacă te ia decizii bune, vei avea rezultate bune. Dacă iei o decizie proastă, consecințele vor fi teribile. Cred că înainte de a decide și de a lua o decizie corectă.

3. în fiecare zi, să te trezești, dacă faci această întrebare: ‘ce fel de om vreau să fiu?’.

4. Educa toleranța la frustrare. Pentru a realiza că nu te predai. Continua lupta.

5. să Inculce valoarea de perseverență și muncă.

dacă nu ne lasă să ne antrenăm o ființă umană completă, atunci nu suntem educarea copiilor noștri, spune profesorul Reifler. Și ea sfârșește prin a spune: ‘Pentru că mulți dintre copiii noștri nu se simt în siguranță în casele lor și nici în vecinătatea acestora. Deci, dacă vă simțiți în siguranță în școală este ceva minunat! Sigur că nu va fi denegridos sau nimeni nu va face daune. Visul meu este acesta. Vă puteți imagina dacă toate cadrele didactice au fost de genul ăsta?

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 întrebări pe care părinții ar trebui să facă profesorii de copii

  Părinți și profesori pentru a îmbunătăți performanța academică a copilului

  Părinți și profesori, aliați sau dușmani?

  Elevii agresivi în clasă. Sfaturi pentru profesori

  profesori de preferat pentru copii

  10 sfaturi pentru a fi un profesor bun

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012