Internetul ca o rețea de resurse pentru copii

Aproape înainte de a începe școala, mulți copii se simt o atracție puternică pentru noile tehnologii: jocuri video, calculatoare, mp3, telefoane. Cu foarte puțin vârsta știu deja să se ocupe de mouse-ul computerului cu usurinta, cu siguranță, pentru că acest instrument tehnologic este deja un element de viața de zi cu zi, în multe case.

Internet și copii

Toți copiii se bucură de jocuri și jucării tradiționale: aleargă după o minge, alergatul prin parc, să se joace cu papusi si carucioare… Dar, este de asemenea adevărat că de fiecare dată când se atrage atenția jucării tech sau dispozitive care folosesc mai în vârstă. Deci, nu ezitați să urce în poala de tata sau mama pentru manipularea mouse-ul și urmăriți cu atenție ceea ce apare pe ecran. Show mare dexteritate cu manipularea cu butoane și comenzi, ca daca ne-am născut știind deja subiectul.

Meu de patru ani, fiul simte o atractie irezistibila, în ceea ce privește gadget-uri tehnologice și, atunci când există o predispoziție naturală, de ce nu-l utilizați cu scop educativ? Putem căuta și pune la dispoziție multe dintre paginile conceput pentru a satisface nevoile de recreere și educaționale publice mirim.

copiii au o mare motivație de a învăța, atunci când acestea sunt cel care decide ce să învețe și cum să o facă. Este foarte distractiv de a învăța lucruri prin aceste instrumente atât de atractiv pentru ei. Casa de calculator poate deveni un instrument util pentru a utiliza în beneficiul copiilor noștri.

lumea virtuală că internetul oferă oferă o gamă largă de posibilități pentru a descărca gratuit jocuri, povestiri scurte în limba engleză, desene de colorat, enciclopedii de a consulta materialele de învățare și activitățile în funcție de vârsta lor, muzică, imagini, și nespus de resurse pentru copiii noștri să învețe.

Astfel, în măsura, prevenind care copiii show anxietate, nervozitate sau dependenta, trebuie să profite de această sursă inepuizabilă de informații, de formare și de divertisment pentru întreprinderile noastre mici, dar trebuie să luăm în considerare faptul că acesta este părinții care ar trebui să efectueze selecția și urmărirea de material înainte de a le pune în mâinile lor mici tehnologice.

Patro Gabaldon

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Părinții dependenți de noile tehnologii

  Leziuni la copii cauzate de calculatoare

  dependenta de telefonul mobil face copilul sa se simta ignorat

  Sfaturi pentru părinții copiilor dependent de tablete

  bine și rău de noi tehnologii pentru copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012