Cum pentru a ajunge la inima copiilor

Unele dintre aceste serile calde de vară, în care copiii, de obicei, du-te la culcare mai târziu ca un privilegiu de vacanță, sotul meu sta cu ei pe scările de la intrare a casei, sub lumina stelelor și le spune povești de tot felul.

sunt, uneori, povestiri scurte, uneori, argumentele de cărți clasice, uneori, ele sunt chiar lecții simple din natura. Dar, copiii mei, ascultați întotdeauna încântați, atât de mult ca atunci când am pus în fața televizorului pentru a viziona filmul tau preferat!

Cum să treacă dragostea pentru copii

desigur, copiilor mei le place să stea cu tatăl tău, și eu cred că acolo este o componentă esențială în aceste momente atât de speciale: scenariul. Am să-ți explic: în timpul lecțiilor, copiii nu dorm până târziu, sau ies afară din casă pentru o noapte (cu excepția ocazii excepționale). Deci, să fie un timp în tăcere de noapte de vară este ca într-un amfiteatru roman, bucurându-se de spectacol mai special.

am spus această poveste pentru că eu cred că, deși este adevărat că atunci când vrei ceva, ceva ce costa. Uneori ne abandona bunul simț și să accepte ușor mod în care costul de ce vrem mereu bani. Și dacă este adevărat că banii nu pot cumpăra fericirea, în cazul copiilor, sunt convins că nu cumpără aproape nimic; pentru că ei nu sunt conștienți de valoarea sa (vorbesc de copiii sub opt ani). Prin urmare, în timp ce ne străduim să avem cele mai bune de formare a le duce la școlile de specialitate, sau activitățile în afara clasei, sau de a ne angaja tutori, nu putem întotdeauna să le interesul care necesită o parte pentru a profita de ceea ce le oferim.

cu toate acestea, la ocazii speciale, cum să le-a pus în spatele teatrului de păpuși, mai degrabă decât a fi doar spectatori, și creează poveștile lor, sau să le dea ustensile de curățare sau gradina pentru a ne ajuta, sau de a le da monede astfel încât acestea să cumpere pâine, sau dedica-le câteva minute pentru o noapte pe scări, acest lucru le face să deschidă ochii, inima și mintea ta într-un mod care învață fără efort, ceva ce nu chiar cel mai bun expert pe care le plătesc putea transmite-le. Fără îndoială, bunul simț, improvizație, dăruire, și, desigur, dragostea pe care le oferă sunt instrumente vitale în formarea copiilor noștri și nu puteți cumpăra cu aur de la peste tot în lume.

Patro Gabaldon

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum se transmite optimism pentru copii

  mai Puțin de televiziune pentru copii

  Fi o mamica de Crăciun

  de Ziua Recunoștinței. Îi învață pe copii

  Bine scopurile pentru părinți și copii pentru Anul Nou

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012