Scopuri bune pentru a fi părinți mai buni

în Fiecare an, la acest moment, ne propune obiective să se întâlnească, în scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții. În familie, cum să fie un bun tată sau mamă pentru copiii noștri este obiectivul principal al multora dintre noi. Căutați mai mult timp pentru a fi cu copiii, oferindu-le timp pentru a juca și să le învețe ceva concret, de a încuraja abilitățile lor și de a stimula creativitatea lor sunt unele dintre cele generos de obiective pe care ne propunem să-l urmeze.

arta de a valoriza ceea ce este important pentru copii

cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor, și mai presus de toate, nu știm întotdeauna cum să o facă. De multe ori trebuie să insiste, fără a fi observat și ‘a bătut din picior și în timp util, deoarece în caz contrar acesta poate fi contraproductivă. Fiind conștienți de aceste mici detalii din care deschide ușile spre interior emoțiile copiilor noștri. Ei vor fi mai receptivi față de noi și cu obiectivele noastre. Cu aceste sfaturi, ne putem îmbunătăți ca un părinte sau de cel puțin vom avea calea aplatizate.

în Acest an aș dori să fie în măsură să-mi spun: ‘faci totul minunat! Am ascultat-o pentru copiii mei și cei pe care îi vezi mai fericit’. Merită efortul și dedicarea pentru că educația lor este în mâinile noastre. Pentru mimo este de important să apreciem cu adevărat ceea ce este cel mai important pentru copiii mei, pentru a lua toate acestea în considerare și de a lucra pe ea de zi cu zi. Aceasta ultima parte este cea mai dificilă, cea de zi cu zi, rutina, oboseala și obstacole care apar, care ne duce departe de calea de dragostea, munca și devotamentul de care ne-am propus de la început.

Pentru acest motiv, este important să se uite la fiecare zi în inimile lor, ca o cunoaștere a caracterului și personalității copiilor noștri, în continuă evoluție, ne va ajuta să știți exact ceea ce aveți nevoie, vă putem ajuta să le și ceea ce ei sunt pretentiosi dintre noi. Deci, în timp ce unii copii necesită independență, alții preferă să se simtă înconjurat de căldură și afecțiune, și atunci când au lipsa de atenție de la părinții lor vor destabiliza emoțional și acest lucru se reflectă în atitudinea lor în școală și comportamentul său la domiciliu și în relațiile lor sociale.

de Remarcat progresul său, dar că nu este la înălțimea a ceea ce noi, ca părinți ar dori. Nu numai că este o idee bună, ci o necesitate. Noi, părinții, trebuie să ai răbdare și să dea timp pentru timp, deoarece cel mai important lucru este că putem vedea progresul pas cu pas, fără a pierde niciodată din vedere de realizări, oricât de mică ar părea, deoarece aceasta este o piesă cheie pentru a menține interesul.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  ce copiii așteaptă de Anul Nou

  10 scopuri de copii pentru anul 2016

  Bine scopurile pentru părinți și copii pentru Anul Nou

  5 idei pentru a sărbători sosirea Noului An cu copii

  Părinții sunt foarte exigent. Consecințele pentru copil

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012