Mame și tați pentru prima dată și de protectoare cu copiii lor

te-Ai spălat hainele pentru copii de până la de două sau de trei ori înainte de a pune pentru prima dată? Ai steriliza ceva care este în contact cu fiul sau fiica ta? Veți obține mai aproape de pat la fiecare două sau trei ore pentru a se asigura că copilul încă mai respiră?

nu am nici o boala… esti doar un tată sau o mamă din prima călătorie și foarte mult se tem să se întâmple ceva cu copilul. Și tu nu ești singur. Mii de părinți trăiesc această experiență care, în general, timpul de relaxare vamale mai extreme.

Când părinții superprotegem copilul

Este normal să se spele copilul haine înainte de a le pune pentru prima dată. Pielea delicata a copilului o cere. Steriliza suzetele și sticle este, de asemenea, normale în timpul primelor câteva săptămâni. Cu toate acestea, există tați și mame care, în dorința lor de a proteja copilul extrem de măsuri de precauție până la limite exagerate, și să continue cu aceste obiceiuri, atunci când copilul este deja maiorzinho.

copilul de patru sau cinci luni, duce la gura tot ce ai la îndemână. Este o cale de a descoperi lumea. Este sigur că el nu a pus în gură obiecte periculoase sau obiecte care sunt murdare, dar atât de puțin, este necesar să se sterilizeze fiecare lucru care este la îndemâna de mâinile tale. Curățenia este importantă, dar a fi în lume înseamnă, de asemenea, să fie în contact cu microbi și bacterii.

sistemul imunitar al copilului trebuie să fie pregătit pentru a acționa și de a fi în contact cu germenii, și-l ajută să-l antreneze. Este important să știți că, dacă vom folosi esterilizantes și de curățare, care de fapt a face munca pe care ar trebui să efectueze sistemul nostru imunitar, relaxeaza si nu de a efectua activitatea așa cum ar trebui.

același lucru se întâmplă atunci când copilul începe crawling. Frica previne mulți părinți se bucure de primii pași de copil. Aveți grijă că acasă este sigur pentru copil este important. Dacă avem deja protejate cu colturi de mobilier, și a evadat din spațiul nostru obiecte periculoase pentru copil, trebuie să înțelegem că acesta va cădea și va plânge. Aceasta este atunci când trebuie să fiu acolo să te liniștesc și te susțin.

În rezumat: grija de a proteja copilul, da. Superproteger, nu.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Copii Sensibili. Emoțiile și sentimentele tale

  Cum sunt părinții elicopter. Supraprotecție de copii

  Simptome ale unui copil overprotected

  5 sfaturi pentru copilul dumneavoastră să fie mai independent

  frații sunt prea protectoare

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012