Pentru fiecare copil pe care tatăl tău și mama ta sunt cele mai bune

de multe ori copiii se întrec pentru a vedea cine are cel mai bun tați și mame, nu de lucruri care permite sau prezente, ci prin lucrurile pe care le împărtășesc cu ei și să învețe de la partea ta. Se pare o lipsă clară de judecata din partea copiilor noștri. Suntem atât de departe de a fi cel mai bun!

mama și Tata sunt cei mai buni din lume

‘tata este cel mai puternic, este foarte bun și întotdeauna mă tachinează. El este foarte inteligent…”, ” de mama este cel mai bun din lume. Este frumos, are grijă de mine, să mă îmbrățișeze și să mă iubește foarte mult… ‘. Acestea sunt unele dintre minunile despre care ne iese din gura sincere ale copiilor noștri. Atunci când auzim sau citim într-o scrisoare pe care au scris, suntem plini de satisfacție și de câteva ori au venit din lacrimi și acest lucru ne ajută pentru a reîncărca bateriile. Știm că, în ciuda multor greseli, sau lipsa noastră, ceva care ne face bine.

părinții, chiar știind că acestea au limitele lor și că acționează uneori în mod eronat sunt în măsură să ia roade bune copiilor noștri, pentru că atunci când fiul nostru ne iubește pot învăța și de a aprecia lucrurile bune pe care ni le dea, și cu siguranță ne poate ierta, sau de a fi indulgent cu mai multe erori.

Pentru a fi la înălțime de pe acest podium unde copiii noștri ne-au pus la medalia de aur, fără îndoială, trebuie să continuăm lupta pentru a elimina si de a invata cu greșelile noastre. Pentru aceasta trebuie doar pentru a reflecta asupra lor și de a depăși, ca un infailibil armă pentru a lupta cu ei, și pentru asta avem dragostea necondiționată a copiilor noștri. Meritul nostru este de a iubi pe fiul nostru, pentru cine este, nu pentru ceea ce ne-am dori ca el să fie, în efortul de a îmbunătăți părinții care lucrează, în recunoașterea imperfect, dar chiar și așa, vom căuta calea de perfecțiune, nu numai ca profesori, dar și elevi de toate lucrurile pe care mica noastră pe add.

Nu toți părinții au aceeași pregătire, nici de același caracter și nici aceeași răbdare, dar fiecare dintre noi poate realiza cu efortul nostru și dragostea pe care fiul nostru ne iubește, va respect si va admir. ‘Da, tată, ești cel mai bun!’. Dacă copilul dumneavoastră iubeste, te admir și vreau să fiu de partea ta și vrea să fie ca tine, trebuie să fie pentru ceva, nu?

Patro Gabaldon

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Fi o mama. Ce este?

  6 distractiv fațete ale unui tată pentru copilul tau

  12 vantagens de ser pai

  7 lucruri care se modifică atunci când ai devenit o mama

  Cum să învețe să fie părinții și educarea copiilor noștri

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012