Cum de a gestiona emoțiile negative ale copiilor

în Fiecare zi, ei vorbesc mai mult din importanță în controlul emoțiilor, mai ales într-o lume la fel de exigent și evaziv în care trăim. Emoțiile sunt importante deoarece ele ajuta nu numai noi de a comunica cu alții, dar, de asemenea, pentru că ele ne ajută să ne înțelegem mai bine starea emoțională.

ce să facem pentru copiii noștri pentru a fi inteligent în emoțiile lor? Ce putem face astfel încât acestea să învețe cum să-ți controlezi emoțiile, transformarea negative în unele pozitive și de a învăța de la ei?

Transforma emoțiile negative ale copiilor în pozitiv

copiii-și exprime emoțiile lor prin corp, palmele transpirate, lacrimi, râs necontrolat, mai ales în situații-am experimentat, sau pentru cei care au acea stralucire. Fiica mea, de exemplu, întotdeauna în timpul decolare a unui avion este de mâini reci și transpirație excesivă. În curând slabeste sus, dar de data asta se întâmplă de mai multe ori, pe mai multe avion calatoriile pe care ea o face.

Emoții sau sentimente precum teama, nesiguranța și anxietatea sunt normale, dar până la un anumit punct. Acestea vor deveni negative atunci când împiedică pe copii să ia decizii sau să găsească soluția la o problemă. Sunt negative atunci când paraliza copii sau le împiedică de la a face ceea ce le place. De aceea este foarte important să învățăm pe copii să le schimbe de la negativ la pozitiv. Cum? Aici sunt câteva sfaturi:

1 – primul lucru este de a face pe copil conștient de emoțiile negative. Este necesar să se identifice fiecare dintre aceste emoții și să le ai ca pe ceva care poate face o mulțime de daune. Discutați cu copilul dumneavoastră, să împărtășească emoțiile lor cu el și explică-i cum ai încerca să le controleze.

2 – Pentru a preda copiilor de a controla emoțiile lor, este necesar pentru a le ghida pentru a le înțelege. De ce ma tem? De ce transpir atât de mult doar pentru a vorbi cu voce tare în clasă? Nimic mai bun decât ei pentru a detecta și de a căuta pentru ce de emoțiile lor.

3 – Este important să învățăm pe copii că nu există nici un motiv plauzibil pentru aceste emoții să-i paralizeze, sau de a le preveni de la a face ceva ce vor ei sau dorinta. Care ar trebui să le contracara fiecare dată când apar și nu lăsați aceste emoții negative la master.

4 pentru a Pune transformarea în acțiune. Asta este, mai degrabă decât se simt nesiguri, mai bine pentru a hrăni stima de sine și să-și umple el cu curaj. Mai degrabă decât frica, cel mai bun pentru a face față cu putere, credință și determinare. În loc de o stare de anxietate, mai bine să se concentreze pe a trai bine în momentul prezent. În loc de a dori ceea ce alții au mai bine-i felicit pentru că le avem și de a fi fericit cu ceea ce avem.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  O buna stima de sine. Copilul a acceptat ca este

  Copii Sensibili. Emoțiile și sentimentele tale

  Inteligența emoțională a copiilor

  Cum să vorbesc despre emoțiile și sentimentele cu copii

  emoțiile copilului: de la râs la lacrimi

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012